Erzincan'da Et Üreticilerine Yem Karma Makinesi Destegi

Erzincan’da Kirmizi Et Üreticileri Birligine kayitli üyelere hayvan beslemede en ekonomik yem rasyonu hazirlanmasi amaciyla DAP Idaresi tarafindan yüzde 50 hibeli "2,5 m kapasiteli yem karma makinesi" verilecek.

Erzincan'da Et Üreticilerine Yem Karma Makinesi Destegi
Erzincan Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan resmi internet sitesi üzerinden konu ile alakali yapilan açiklamada, yem karma makinesi destegi projesi hakkinda detayli bilgi edinmek isteyen yatirimcilarin, Erzincan Il Tarim ve Orman Müdürlügü Kirsal Kalkinma ve Örgütlenme Sube Müdürlügünden gerekli bilgileri alabilecekleri konusunda duyuru yapildi.

Proje basvurulari ise yayimlanan sartlara uygun olarak hazirlanarak, Erzincan Il Tarim ve Orman Müdürlügüne en geç 23 Aralik 2022 tarihi saat 17.00’a kadar yapilacak.

Proje sartlari ve basvuracak vatandaslardan istedikleri sartlar ise siralanarak

“Basvuru sahiplerinde aranacak özellikler;

Gerçek kisi olmasi, Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak, kamu kurum ve kuruluslarinda çalismiyor olmak, bakanlik tarafindan olusturulan güncel TÜRKVET kayit sistemine kayitli olmak, hayvancilik isletmesinde en az 10 en fazla 50 Büyükbas hayvani olmak, ayni proje konusunda Bakanligin diger hibe programlarindan yararlanmis olmamak, mal alim tutarinin hibe destegi kismi, kamu kaynaklari kullanilarak karsilandigi için gerçek kisiler tarafindan saglanmasi gereken yüzde 50 oranindaki katki payinin kendi temin etmekle yükümlü ve sorumlu oldugunu finansmaninda kamu kaynaklari kullanilmayacagini taahhüt etmek, Et Üreticileri Birligine kayitli olmak.

Basvuru süreci ve sekli;

Basvuru zamani: Bu proje çerçevesinde hazirlanan Yem Karma Makinesi alim basvurulari, sahsen 23.12.2022 tarihi saat 17.00’a kadar Tarim ve Orman Il Müdürlügüne yapilir.

Basvuracaklara Saglanacak Bilgi: Bu proje çerçevesinde basvuracak kisi, kurulus ve kurumlar, basvuru konusunda Tarim ve Orman Il Müdürlügüne müracaat ederek ihtiyaç duyulan bilgiyi alabilirler.

Proje ekibi tarafindan verilecek bilgi, basvuru hazirlanmasinda karsilasilacak sorulara cevap vermekle sinirlidir. Bu bilgi basvurunun kabul edilmesi konusunda bir taahhüt niteligi tasimaz.

Proje ekibinin yatirimcilara basvuru hazirlama sorumlulugu yoktur. Yatirimcilar, basvuru formlarini ve bilgilendirici dokümanlari Tarim ve Orman Il Müdürlügü veya internet sayfasindan temin edebilirler.

Basvuru sekli: Basvurular, yem karma makinesi alimlarini gerçeklestirmek amaciyla, proje dosyasinda yer alan basvuru formu ve eklerine uygun olarak hazirlanir. Yatirimcilar tarafindan basvurular, dosya halinde tek nüsha olarak elden Tarim ve Orman il Müdürlügüne teslim edilir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA