Battalgazi'de Çocuklara Kislik Giyecek Yardimi

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, kirsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklarin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Battalgazi'de Çocuklara Kislik Giyecek Yardimi
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen programda, Firat Mahallesindeki Sehit Polis Okan Dogan Ilkokulu’nda ögrenim gören çocuklarla bir araya gelen Güder, Belediye tarafindan alinan kislik giyecek, kirtasiye ve botlari ögrencilere takdim etti. Güder, ögrencilerin yüzündeki gülümsemeye vesile olduklari için cani gönülden mutlu olduklarinin altini çizdi. Hediyelerini Güder’in elinden alan ve mutluluklari gözlerinden okunan ögrenciler, baskan amcalarina hep bir agizdan tesekkür ederek ugurladi. Düzenlenen programa Battalgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Kaçmaz da katildi.

Battalgazi’de dokunmadiklari bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalismalarini devam ettireceklerini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Özellikle kis aylarinda baslatmis oldugumuz programlarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin ve yavrularimizin yaninda oluyoruz. Bu zorlu kis aylarinda yavrularimiz üsümesin diye Battalgazi Belediyesi olarak mont, ayakkabi, giysi ve kirtasiye yardimi gerçeklestirdik. Inancimizda bize yardimda bulunmayi emreder. Yavrularimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olduk. Sosyal belediyecilik anlayisiyla vatandaslarimizin ve yavrularimizin gönüllerine dokunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA