Baskan Yalçin Açiklamasi 'Kurumsallasmis Bir Belediye Olarak Personelimizle Gurur Duyuyorum'

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, TSE-ISO-EN Kalite Yönetim Sistemi Iç Tetkik Toplantisi ve sertifika töreninde personele hitaben yaptigi konusmada, “Hemsehrilerimizle görüstügümde, memnuniyeti üst seviyede olan bir hizmet agina sahip, kurumsallasmis bir belediye olmanin gururunu sayenizde tattim. Hepinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Yalçin Açiklamasi 'Kurumsallasmis Bir Belediye Olarak Personelimizle Gurur Duyuyorum'
Belediye Meclis Salonundaki 2022 yili ikinci iç tetkik toplantisi ve sertifika törenine Baskan Yalçin’in yani sira, baskan yardimcilari, birim müdürleri ve personel katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu Mehmet Ali Çetinkaya, iç tetkik hakkinda bilgiler vererek, “Belediyemizde her yilin sonunda iç tetkikler yapilmaktadir. Bir hafta boyunca iç tetkikle birimlerin isleyisleri kontrol edilecek. Bu toplantida ayrica TSE Ankara Genel Müdürlügünce belediyemizdeki 40 çalisana egitim verilmesinin ardindan tetkikçi sertifikalari verilecek. Kalite hedefleri erisim düzeyi, risk ve firsatlara erisim düzeyleri kontrol edilecek. Risklerin önleyici faaliyetlerdeki basari düzeyi ölçülecek” diye konustu.

Daha sonra kürsüye gelen Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, personelin hizmet sunma noktasinda yüz aki oldugunu belirterek, “Gerek ilçemiz ve sehrimizde, gerekse Istanbul’da düzenlenen Huzur Sehri Kayseri Tanitim Günlerine katilan hemsehrilerimizle görüstügümüzde, memnuniyeti üst seviyede olan bir hizmet agina sahip, kurumsallasmis bir belediye olmanin gururunu sayenizde tattim. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun” seklinde konustu.

Kurumsallasmanin önemine dikkat çeken Baskan Yalçin, “Kurumsallasmanin en basinda Türk Standartlari Enstitüsü var. TSE’nin bazi kurallarina uymak diger kurumlarla, sehirlerle, devletlerle ayni dili konusmak anlamina gelir. Bunlari bizim çok kolay yaptigimizi görüyorum. Çünkü bizim personelimiz gönülden çalisiyor. Biliyorsunuz çok uzun süredir belediyeci ve idareciyim. Kendi tecrübemle insanlar iki çesit çalisir. Birincisi görev icabi, ikincisi de gönül icabi. Gönül icabi çalistiginiz zaman görevinizi de yapmis oluyorsunuz ama görev icabi çalisirsaniz tam olarak gönüllü çalismis olamazsiniz. Bizim personelimizin gönül icabi çalistiginin olumlu etkilerini disarida görüyoruz. En tali görevdeki arkadaslarimiza kadar bütün arkadaslarimizin arkasindayim ve hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Yalçin, toplantinin sonunda yil içinde düzenlenen egitimi basariyla tamamlayan personele tetkikçi belgelerini verdi.
Kaynak: İHA