Babasini Kanserde Kaybettikten Sonra Kendini Alternatif Tibba Adadi

Babasini kanserde kaybettikten sonra kendini alternatif tibba adayan Servet Üstün, “Kirmizi Pancar Dünya’nin en güçlü antioksidani” dedi.

Babasini Kanserde Kaybettikten Sonra Kendini Alternatif Tibba Adadi
Eskisehir’de yasayan Servet Üstün, 30 yil önce kanser hastasi babasina sifa ararken kirmizi pancarin gücünü kesfetmesi hakkinda konustu.

Babasinin hastaligina bir çözüm olmasi için kirmizi pancari denedigini belirten Üstün, “O zamanlar meyve sikacagimiz bile yoktu. Bizde döve döve suyunu çikarmistik. Ardindan babamiz bunu tükettiginde tümörü küçülmüstü, ancak ömrü yetmedi” dedi.

Babasinin ölümünden sonra bütün onkologlara ve kanser kongrelerine gittigini ifade eden Üstün, “Yillarca kanser üzerine arastirmalar yaptim, Dünya’yi gezdim ve kirmizi pancarin birçok kanser hastaligina karsi inanilmaz etkili oldugunu fark ettim” diye aktardi.

"Kanser hücrelerini yok ediyor"

Eskisehir’deki dükkaninda insanlara pancarin faydalarindan bahseden Üstün, “Kirmizi pancar suyunun içerisine yesil elma ve havuç ilave ederek aromatik bir tat sagliyoruz ve bu sayede rahat bir içimi oluyor. Sade olarak içilmesi halinde faydasi daha fazla oluyor, ama içimi de zorlasiyor. Bunu 3 ay düzenli olarak her sabah, aç karnina tükettiginiz takdirde vücuttaki gelismekte olan kanser hücrelerini yok ediyor” seklinde konustu.



"Alternatif tibbin önemini sürekli vurguluyoruz"

Insanlarin pancar suyu için bidonlarla geldigini söyleyen Üstün, “Bunun olmasi gerekeni günde 200 mililitredir. Daha fazlasinin yarari olmamaktadir. Ben bu isi para için degil, gönül rizasi için yapiyorum. Uzun bir süredir sifali bitkiler üzerine arastirmalar yaptim. Biz insanlara her zaman tip biliminin ön planda oldugunu anlatiyoruz. Fakat tabiatta bu tarz çok güçlü antioksidanlar bulunuyor ve alternatif tibbin da önemini sürekli vurguluyoruz” diyerek konusmasini sonlandirdi.
Kaynak: İHA