Alapli Belediyesi'nin Asfalt Çalismalari Araliksiz Sürüyor

Zonguldak’in Alapli Ilçe Belediyesi baslattigi sicak asfalt atagi ile birçok mahallede çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Alapli Belediyesi'nin Asfalt Çalismalari Araliksiz Sürüyor
Alapli Belediyesi sicak asfalt çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede Belediye Baskani Nuri Tekin asfalt çalismasi en son devam eden Karsiyaka Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Asfalt çalismalarina devam edeceklerini ifade eden Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karsiyaka Mahallesi, Tasbasi ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplam 3 bin ton asfalt döktüklerini söyledi.



Alapli Belediyesi olarak ellerinden gelen imkân dâhilinde çalismalarini sürdürdüklerini kaydeden Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, "Ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karsiyaka Mahallesi, Tasbasi ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplamda 3 bin ton asfalt döktük. Bozuk olan yollar ve bölgelerde de çalismalarimiz devam edecek" dedi.

Kisitli imkân ve sartlara ragmen Alapli’nin her metrekaresine hizmet götürmeye çalistiklarini söyleyen Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin; "Artan maliyetlere ragmen bütçemizi sarsmadan çalismalarimiza devam ediyoruz. Deyim yerindeyse yoktan var ederek ilçemize hizmet etmeye çalisiyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada Alapli’miz için en iyisini yapmaya devam edecegiz" ifadelerine yer verdi.

Karsiyaka Mahallesi’nde devam eden asfalt çalismalari için tesekkür eden vatandaslar, "Belediyemizin yürüttügü asfalt çalismalariyla kaliteli asfalta kavusuyoruz. Bu çalismayla ulasimimizi ve dolayisiyla yasamimizi kolaylastiran Belediye Baskanimiz Nuri Tekin’ tesekkür ediyoruz" dediler.
Kaynak: İHA