Fabrikalar GES Ile Sürdürülebilir Enerjiye Katki Veriyor

Evlerden is yerlerine, fabrikalardan alisveris merkezlerine kadar birçok yerde kullanilan günes enerjisine talep her geçen gün artiyor.

Fabrikalar GES Ile Sürdürülebilir Enerjiye Katki Veriyor
CW Enerji CEO’su Volkan Yilmaz, Türkiye’nin hemen her yerinde kurulumunu sagladiklari günes enerji santralleri (GES) ile sürdürülebilir gelecege katki sagladiklarini söyledi.

Günes enerjisinin artik birçok alanda kullanildigini dile getiren Yilmaz, evlerden is yerlerine, fabrikalardan alisveris merkezlerine kadar birçok

yerde GES kuruldugunu kaydetti.

Yilmaz, “Ülkemizin farkli yerlerinde çalismalarimiz devam ediyor. Günes enerji santralleri ile fabrikalar elde ettigi yesil enerji ile ihtiyaçlari olan elektrigini kendi üretiyor. Temiz çevre ve temiz enerjinin oldukça önemli oldugu günümüz dünyasinda firmalari yesil enerji ile bulusturdugumuz ve bu sayede CW Enerji olarak sürdürülebilir gelecege katki sagladigimiz için oldukça mutluyuz” dedi.



324 agacin kurtarilmasini saglayacak

Aksaray’da faaliyet gösteren bir firmayi daha günes enerji santrali ile bulusturduklarini ifade eden Yilmaz, firmanin çatisina 3386,565 kWp gücünde günes enerji santrali kurulumunu tamamladiklarini kaydetti.

Yilmaz, “Günes panellerimiz sayesinde firma artik enerjisini günesten saglayacak ve yilda yaklasik 2 milyon 148 bin 370 kilogram karbon saliniminin önüne geçecek. Ayrica GES ile 324 agacin kurtarilmasini saglayacak” dedi.

Yenilenebilir enerji kaynaklari arasinda günes enerjisinin popülaritesi her geçen gün artan modellerden biri oldugunu dile getiren Yilmaz, daha fazla firmanin çatisina günes enerji santrali kurarak yesil enerjiye destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA