Çigli Macera Parki Törenle Açildi
Çigli Belediyesi sirketi Çigli Gida ile Joy Made Adventure is birliginde projelendirilen Akvaryum Macera Parki düzenlenen törenle hizmete girdi.

olmaktan dolayi mutluyuz” diye konustu.
“Çigli Belediyesi de cirodan pay alacak”
Izmir’in kuzey bölgesinde olmayan bir hizmeti vatandaslarla bulusturduklarini ifade eden Gümrükçü, “Bayrakli, Menemen, Aliaga, Bergama, Dikili ve Foça’da olmayan bir yatirimi kentimize kazandirdik. Eglence hizmetinin yaninda önemli bir istihdam imkani da saglayacak. Parkin bulundugu arsa Meclisimizde oy birligi ile Çigli Gida sirketine devredildi. Arsadan elde edilecek kira gelirinin yani sira cirodan da pay alacagiz” dedi.
“Çigli’yi hak ettigi yere getirmek için çalisiyoruz”
Çigli’nin gelisim ve degisim sürecinin devam ettigini vurgulayan Baskan Gümrükçü, “Çigli, egitimden sanata, spordan turizme hayatin her alaninda bir degisim ve gelisim süreci yasiyor. Macera Parki, kentimize kazandirdigimiz yatirimlarin ne ilki ne de sonu olacak. Parkin hemen arka tarafinda IZTIK Spor Salonu, yaninda Akvaryum Kafe Restoran, 300 metre ilerisinde ise Uzay, Astronomi ve Havacilik Merkezimiz yer aliyor. Atasehir Mahallesi tramvayin hizmete girmesiyle birlikte Menemen, Bayrakli ve Karsiyaka ilçelerinin tamamina hitap eden bir eglence merkezi haline gelecek. Çigli’yi hak ettigi yere ulastirmak için bizlerle is birligi ve istisare içerisinde çalisan meclis üyelerimize ve 6’li masa ilçe baskanlarimiza tesekkürü borç biliyorum. Ilçemizdeki degisim tüm Izmir’e ilham kaynagi olacak” dedi.
