Ölü Bulunan Bebegin Annesi Tutuklandi

Adana’da poset içinde ölü bulunan kiz bebegi yol kenarina birakan anne tutuklandi.

Ölü Bulunan Bebegin Annesi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 6 Kasim günü saat 17.30 siralarinda Seyhan ilçesi Fevzipasa Mahallesi’nde meydana geldi. Ray Sokak’ta yürüyen vatandaslar, tren yolunun kenarina atilmis poset içerisinde yeni dogmus bebek cesedi gördü. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapilan incelemede kiz oldugu belirlenen bebek, Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bebegi birakan kisiyi belirlemek için çalisma baslatti.

Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, süphelinin bebegin annesi H.M. (38) oldugunu belirledi. H.M.’nin, evde dogum yaptigi, sonrasinda da 4 yasindaki kizini bindirdigi bebek arabasina, yeni dogurdugu bebegi de beze sarip, posetle koydugu belirlendi. Kadinin daha sonra bölgeye geldigi ve içinde bebek cesedi olan poseti, yol kenarina biraktigi tespit edildi.

Gözaltina alinarak emniyete götürülen H.M., ifadesinde, “Hamile kaldiktan sonra bebegin kimden oldugunu bilmedigim için gebeligimi esimden sakladim. Bu süre zarfinda esim anlamasin diye genis ve bol elbiseler giydim. Olay günü evde temizlik yaparken birden sanci hissettim ve bebegin dogmus oldugunu gördüm. Nefes almadigini ve ölü oldugunu fark edince; beze sarip posete koydum. Sonra da götürüp, biraktim” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen H.M., “ölüme sebebiyet vermekten” tutuklandi.
Kaynak: İHA