Izmir'de Bosanma Asamasindaki Esini Öldüren Zanli Yakalandi

Izmir’in Bornova ilçesinde bosanma asamasindaki esini basindan vurarak öldüren cinayet zanlisi, polis ekiplerince saklandigi evde kiskivrak yakalandi.

Izmir'de Bosanma Asamasindaki Esini Öldüren Zanli Yakalandi
Edinilen bilgiye göre olay, 22 Ekim günü Bornova ilçesine Isikkent Ayakkabicilar Sitesi’ndeki bir ayakkabi nakis atölyesinde meydana geldi. Yakinlarinin bir süredir haber alamadigi Hülya Sellavci Yegin’in (52) yakinlari kadini ararken, Yegin’in sahibi oldugu atölyeyi kontrole gitti. Gece saatlerinde atölyeyi kontrol eden yakinlari, Hülya Sellavci Yegin’i kanlar içerisinde yatarken buldu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, saglik ekiplerinin yaptigi incelemede talihsiz kadinin basindan vurularak öldürüldügü belirlendi. Sellavci Yegin’in cenazesi, olay yerinde yapilan inceleme sonrasi, otopsi için Izmir Adli Tip Kurumuna kaldirildi. Hülya Sellavci Yegin’in ölümüyle ilgili, 6 ay önce evlendigi ve son 1 aydir da bosanmaya çalistigi K.Y.’nin (59) cinayet süphelisi olarak arandigi ögrenildi. Öldürülen kadinin tehdit nedeniyle 4 kez suç duyurusunda bulundugu K.Y. hakkinda uzaklastirma karari çikarttigi da ortaya çikti.

Zanli yakalandi

Öte yandan, cinayet süphelisi K.Y.’nin, polis ekiplerince Konak ilçesinde bulunan bir ikamette saklandigi tespit edildi. Ekipler tarafindan yapilan operasyonla süpheli K.Y., gizlendigi evde kiskivrak yakalandi. Süpheli K.Y.’nin cinayetin ardindan polis ekiplerine yakalanmamak için sürekli yer degistirdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA