Fatih Terim'e 'Güneyin Incisi' Ödülü Verildi

Adana’da Güney Egitim Vakfinin 28. Geleneksel Kurulus Balosu gecesine teknik adam Fatih Terim katildi. Düzenlenen etkinlikten Fatih Terim’e “Güneyin Incisi” ödülü verildi.

Fatih Terim'e 'Güneyin Incisi' Ödülü Verildi
Güney Egitim Vakfinin 28. Geleneksel Kurulus Balosu, Adana’da bir otelde düzenlendi.

Geceye Fatih Terim, vakfa katki saglayan kurum ve kuruluslardan birçok kisi katildi.

Gecede Fatih Terim’e “Güneyin Incisi” ödülü takdim edilirken vakfa katki saglayan kurum ve kuruluslara da tesekkür plaketi verildi.

Adana’da oldugu için mutlu oldugu dile getiren Fatih Terim, ”Adana için bilmediginiz ama bilirseniz çok hosunuza gidecek seyler yaptigimizi söyleyebiliriz, yapmaya da devam ediyoruz. Simdi yeni bir hareketle, cemiyetler, derneklerden ziyade "Tasköprü Hareketi" gibi yeni bir vakifa dogru gidiyoruz. Insallah arkadaslarimizin yaptiginin daha genisini Istanbul’da yapacagiz. Adana’da bir sekilde herkes herkese yardim eder. Annemlerin apartmaninda hala bütün kapilar açik. Bir komsu aç yatmaz. Bir hasta oldu mu herkes kosar. Oralarda pek öyle degiliz. Orada yardim daha kiymetli diye düsünüyorum. Insallah birçok gence hepimiz yardim edecegiz, güzel seyler düsünüyoruz. Burada sizlerle olmaktan dolayi çok mutluyum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA