Ekim Ayi Bilimsel Tesvik Ve Ödül Töreni Düzenlendi

Hazirladiklari bilimsel çalismalarla ulusal ve uluslararasi bilim camiasinda üniversite ismini duyuran akademisyenleri ödüllendiren Atatürk Üniversitesi, “Emege saygi gösterme ve basariyi takdir etme: Gösterilen çabalara saygi gösterilir ve basarilar taninir” ilkesi dogrultusunda düzenledigi Bilimsel Tesvik ve Ödül Törenlerine devam ediyor.

Ekim Ayi Bilimsel Tesvik Ve Ödül Töreni Düzenlendi
Yeni Nesil Üniversite Tasarim ve Dönüsüm Projesi çerçevesinde 2022 yilinda yaptiklari arastirma faaliyetleri için Ekim ayinda basvuran ögretim üyelerine ödülleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli tarafindan verildi.

Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli Irade Salonunda yayin, patent, proje ve firmalari ile ön plana çikan akademisyenlere ödüllerini takdim eden Rektör Çomakli, arastirma temelli yaptiklari çalismalarindan ve basarilarindan dolayi akademisyenleri tebrik etti.

Çalisan, üreten ve ülkenin kalkinmasina katki saglayan tüm personelin her açidan desteklendigini belirten Rektör Çomakli, Atatürk Üniversitesinin, kadim geçmisine yakisir çalismalarla daima bir adim önde olmasi gerektigini söyledi.



“Her Türlü Çabanin Karsiligini Vermeye Çalisiyoruz”

Bu ödüllerin aslinda bir akademik birikimin sonunda alinan ödüller olduguna vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli: “Akademisyenlerimizin bugüne kadar olan çalismalari, kendi sosyal yasamlarindan feragat ederek bilimsel yayinlara daha fazla egilim göstermelerinin bir sonucu olarak karisimiza çikiyor.

Biz de üniversite yönetimi olarak her türlü çabanin karsiligini vermeye çalisiyoruz. Düzenledigimiz ödül törenleri ile degerli bilim insanlarimizi hem tesvik ediyor hem de mutluluklarini paylasiyoruz. Bu düsüncelerle, her ay düzenledigimiz Bilimsel Tesvik ve Ödül Töreninde yaptiklari çalismalarla bizleri gururlandiran akademisyenlerimiz ile bir araya gelmekten duydugumuz memnuniyeti bir kez daha dile getiriyor, hocalarimizin basarilarinin artarak devam etmesini diliyorum” seklinde konustu.

Bilimsel Tesvik ve Ödül Töreni, hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA