Pençe-Kaplan Sehitleri Son Yolculuguna Ugurlandi

Irak’in kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kaplan Harekatinda teröristeler tarafindan açilan taciz atesi sonucu sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Ismail Esmer ve Piyade Sözlesmeli Er Mustafa Öztürk Sirnak’ta düzenlenen törenin ardindan memleketlerine ugurlandi.

Pençe-Kaplan Sehitleri Son Yolculuguna Ugurlandi
Irak’in kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kaplan Harekatinda teröristler tarafindan açilan taciz atesi sonucu sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Ismail Esmer ve Piyade Sözlesmeli Er Mustafa Öztürk için tören düzenlendi.

Sirnak 23. Piyade Tümen Komutanligindaki törende Piyade Sözlesmeli Er Ismail Esmer ve Piyade Sözlesmeli Er Mustafa Öztürk’ün Türk bayragina sarili naaslari, katafalka konuldu, saygi durusunda bulunuldu, sehitlerin öz geçmisleri okundu ve dua edildi.

Sehit Piyade Sözlesmeli Er Ismail Esmer ve Piyade Sözlesmeli Er Mustafa Öztürk’ün naaslari, helallik alinmasinin ardindan silah arkadaslarinin omuzlarinda helikoptere kadar tasindi. Sehitlerin cenazeleri, daha sonra topraga verilmek üzere Sirnak Serafettin Elçi Havalimani’ndan uçakla memleketlerine gönderildi.

Sirnak 23. Piyade Tümen Komutanliginda düzenlenen törene, Sirnak Valisi Osman Bilgin, 23.Piyade Tümen Komutani Tümgeneral Halil Soysal, askeri erkan, kurum müdürleri ve sehitlerin silah arkadaslari katildi.

Kaynak: İHA