Kütahya'da Üniversite Ögrencilerine Bir Indirim Daha

Kütahya Belediyesi, yapmis oldugu protokollerle Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencilerine ve belediye çalisanlarina destek olmaya devam ediyor. Son olarak Kütahya Belediyesi ile Mert Anahtar ile protokol imzalandi.

Kütahya'da Üniversite Ögrencilerine Bir Indirim Daha
Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencileri ve Kütahya Belediyesi çalisanlari için Mert Anahtar ile indirim protokolü imzalandi. Kütahya Belediyesi ile Mert Anahtar arasinda imzalanan protokol ile birlikte yüzde 20 oraninda indirim, Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencileri ve Kütahya Belediyesi çalisanlari için uygulanacak.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik protokolle ilgili yaptigi konusmada, “Bugün sehrimizin degerli esnaflarindan bir esnafimiz daha Kütahya Belediyesi çalisanlarina, belediyemize bagli Simpas A.S. ve Belde A.S. ile Özel Güvenlik Personel A.S. çalisanlarina, ayni zamanda Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencilerimize Mert Anahtar’in sunmus oldugu hizmetlerden yüzde 20 oraninda indirimden yararlanmayi öngören protokolle bu hizmeti vermek için belediyemize geldiler. Protokolümüzü imzaladik. Çalisanlarimiza ve Ikamet Kart sahibi ögrencilerimize hayirli ve ugurlu olsun diyorum. Bu özveriyi gösteren degerli Mert Anahtar sirketi sahibi Süleyman Marasli’ya ve çalisanlarina tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Mert Anahtar sirketi sahibi Süleyman Marasli, “Bu güzellikleri Kütahya’ya kazandirdiginiz için sizlere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA