Gedik Piliç Ve Usak Üniversitesi Gida Israfina Dikkat Çekti

Kanatli sektörünün öncü firmasi Gedik Piliç’in, Usak Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdigi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gida israfina dikkat çekildi.

Gedik Piliç Ve Usak Üniversitesi Gida Israfina Dikkat Çekti


1968 yilindan bu yanana kanatli sektörünün lider beyaz et üreticilerinden birisi olan Gedik Piliç, üretim ve ihracatta gerçeklestirdigi atilimlarin yani sira hayata geçirdigi sosyal sorumluluk projeleriyle adindan söz ettirmeye devam ediyor. Gedik Piliç, bu çerçevede Usak Üniversitesi Gida Mühendisligi Bölümü ile Gida ve Beslenme Toplulugu tarafindan düzenlenen etkinligin sponsorlugu üstlendi.

Usak’in en islek noktasi olan Ismet Pasa Caddesi’nde Usak Üniversitesi Gida ve Beslenme Toplulugu üyelerinin Gedik Piliç’in destegiyle hazirladigi stantta, pilav üstü tavuk döner dagitimi yapilarak gida israfina dikkat çekildi. Gida israfi konusunda farkindalik olusturmaya yönelik düzenlenen etkinlikte, katilimcilara bilgilendirici brosürler dagitildi. Türkiye’de her yil 7,7 milyon yiyecegin çöpe atildigina vurgu yapilan etkinlige sponsor olan Gedik Piliç’in üstlendigi sosyal sorumluluk takdir topladi.
Kaynak: İHA