Artvin'de Polisi Vuran Zanliyi Linçten Yine Polis Ve Jandarma Ekipleri Kurtardi

Artvin’in Borçka ilçesinde polis karakoluna gelerek esiyle münakasa yasadigi söyleyen sahis, bir polisi silahla vurarak yaraladi. Vatandaslar tarafindan linç edilmek istenen zanliyi yine polis ve jandarma ekipleri kurtardi.

Artvin'de Polisi Vuran Zanliyi Linçten Yine Polis Ve Jandarma Ekipleri Kurtardi
Edinilen bilgiye göre olay ilçe karakol amirliginde meydana geldi. Esi ile münakasa yasadigini belirten sahis müracaatta bulunmak istedi. O esnada polis memurlari, sahsin belinde silah tasidigini tespit etti.

Kendisiyle yapilan görüsme esnasinda bekletildigini iddia eden sahis tartisma baslatarak belinde bulunan silah ile görevli Polis Memuru Ali Riza Yildiran’a ates ederek yaraladi. Polisler tarafindan yakalanan sahis gözaltina alindi. Yarali polis memuru hastaneye kaldirilirken durumun iyi oldugu ögrenildi.

Silah sesini duyan ve karakola gelen çevredeki vatandaslar polis memurunu yaralayan zanliyi linç etmek istedi. Sahsi vatandaslardan yine polis ve jandarma ekipleri kurtardi. Valilikten yapilan açiklamada ise polis memurunu hayati tehlikesi bulunmadigi, sahsin herhangi bir terör örgütü ile baglantisi olmadigi ifade edildi.

Konu ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA