Kontrolden Çikan Otomobile Bariyer Saplandi Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Manisa’nin Kula ilçesinde seyir halindeyken kontrolden çikan otomobil bariyerlere ok gibi saplandi. Otomobilin bir tarafindan girip diger tarafindan çikan bariyer, kazanin boyutunu gözler önüne sererken, 1’i agir 2 kisi yaralandi.

Kontrolden Çikan Otomobile Bariyer Saplandi Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Kaza saat 00.10 siralarinda Izmir-Ankara D300 Kara Yolu Ortaköy kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Usak’tan Izmir istikametine seyir halinde olan Ali Karaca (38) idaresindeki 45 RA 1155 plakali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikti. Kara yolunda savrulan otomobil, yolun sag tarafinda bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Kazanin siddetiyle otomobilin bir tarafindan girip diger tarafindan çikan bariyerler, kazanin boyutunu da gözler önüne sererken, otomobilde yolcu olarak bulunan Mesut Akinci (41) yaralandi, Mehmet Savran (37) ise agir yaralandi. Kazayi görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken, ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edilecegi ögrenildi.

Öte yandan kaza sebebiyle Izmir-Ankara D300 kara yolunun Izmir istikametinde trafik bir süre tek seritten kontrollü olarak saglandi. Kazaya karisan araçlarin yoldan kaldirilmasi ile trafik normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA