Erzincan'da Toprak Yollar Asfaltla Bulusuyor

Erzincan’da toprak yollar asfalt ile bulusuyor. Sehrin dört bir yaninda ise asfaltlama yapilarak yollar daha konforlu hale getiriliyor.

Erzincan'da Toprak Yollar Asfaltla Bulusuyor
Belediye Baskani Bekir Aksun’un “Asfaltsiz sokak kalmayacak” talimati ile sehir genelinde mahalle ve sokaklarda asfalt serim çalismasi yapiliyor. Çalismalar ile vatandaslara standardi yüksek bir ulasim olanagi saglaniyor. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli asfalt ekipleri, asfalt programini yogun bir tempoda sürdürüyor. Alt yapi çalismalari tamamlanan Keklikkayasi Mahallesi’nde 7 sokakta asfalt serim çalismalari baslatildi. Çalismalar tamamlandiginda Keklikkayasi Mahallesi’nde 115, 120, 121, 122 1034 nolu sokaklar ve yeni imara açilan 2 sokak yüksek standartli asfalt olmak üzere, toplam uzunlugu 2 bin 910 Mt olan yola 2 bin 630 ton asfalt dökülerek mahalle halkinin kullanimina sunulacak.

Belediye Baskani Bekir Aksun, asfalt serim çalismalarinin yapildigi yerlere giderek yapilan çalismalari inceledi. Keklikkayasi Mahallesinde yapilan asfalt serim çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Aksun, “Insallah asfaltsiz yer, asfaltsiz sokak birakmayacagiz. Bunun içinde bütün hemserilerimizin bu konuda müsterih olmasini arzu ediyoruz. Arzu edilen her yeri de mutlaka asfalt ile bulusturacagiz” dedi.

Kaynak: İHA