Stratejik Iletisimin Kalbi Istanbul'da Atacak

Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi (Stratcom Summit), 2-3 Aralik’ta “Belirsizlik Çaginda Stratejik Iletisim” temasiyla Istanbul’da yapilacak. Yaklasik 3 bin yerli ve yabanci katilimciyi agirlayacak zirvede, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan video mesaj ile katilimcilara hitap edecek.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi (Stratcom Summit), 2-3 Aralik tarihlerinde Istanbul TIM Maslak Gösteri Merkezi’nde gerçeklestirilecek. “Belirsizlik Çaginda Stratejik Iletisim” temasiyla dünyanin dört bir yanindan uzman isimleri bir araya getirecek zirvede, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan video mesaj ile katilimcilara hitap edecek. Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun’un açilis konusmasiyla baslayacak zirvede, iki gün boyunca 24 ülkeden stratejik iletisim alaninda uzman isimler, liderler, akademisyenler, kamu ve özel sektör temsilcileri ile medya profesyonellerinden olusan 52 konusmaci olacak. Yaklasik 3 bin yerli ve yabanci katilimciyi Istanbul’da agirlayacak zirvede dezenformasyonla mücadeleden vatandas odakli iletisim yaklasimina, dijitallesmeden kamusal iletisime kadar birçok konu ele alinacak. Ayrica iletisimin dünü, bugünü ve yarini hakkinda karsilikli tecrübe paylasimi; 40 ülkenin iletisim, medya ve enformasyon politikalarina yön veren üst düzey yetkililerinin katkilariyla gerçeklestirilecek.

Zirvenin ilk gününde “Degisen Dünyada Dayaniklilik Için Stratejik Iletisim”, “Dünyayi Verilerle Yeniden Tasavvur Etmek; Daha Etkin Vatandas Iletisimi: Veriler ve Içgörüler”, “Geleneksel Savaslarda Siber Cephe”, “Hakikat Ötesi Çagda Geleneksel Medya” panelleri düzenlenecek.

Zirvenin ikinci gününde ise “Küresel Çapta Duyarli Bir Teknoloji Toplumu Insasi”, “Daha Etkili Bir Hükümet Iletisimine Dogru”, “OSINT Niçin Bu Kadar Popüler?”, “Uyusmazlik Çözümü Istikrarlastirici Güç Olarak Stratejik Iletisim”, “Terörizmle Mücadelede Istihbaratin Rolü”, “Küresel Belirsizliklerle Basa Çikmak için Kamusal Iletisimde Kapasite Insasi”, “Google ve YouTube’da 2022 Arama ve Izleme Trendleri”, “Asiricilik ve Nefret Söylemi ile Mücadele” ve “Türkiye Sosyal Ag Haritasi” panelleri gerçeklestirilecek.

Kültürel faaliyetleri ve yan etkinlikleri ile iletisim alaninin çok yönlülügünü gösteren ve alaninda öncü bir platform olan Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi 2022, iletisim alaninda profesyonellik, yönetisim, dayaniklilik ve liderlik kapasitesini arttirmayi amaçliyor.
Kaynak: İHA