Saglik Çalisanlari Da 'Kadin Kulübü'ne Destek Oldu

Özel Doruk Hastaneleri, Bursa Büyüksehir Belediyesi Kadin Kulübü mobil uygulamasi olan ’Kadiniz Biz’e destek oldu.

Saglik Çalisanlari Da 'Kadin Kulübü'ne Destek Oldu
Sosyal sorumluluk projelerine destegini sürdüren Doruk Hastaneleri yönetimi, toplumda dezavantajli durumda olan çocuklara ve kadinlara destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Doruk Hastaneleri, Büyüksehir Belediyesi Bilgi Islem Dairesi Baskanligi tarafindan gelistirilen ‘Kadiniz Biz’ mobil uygulamasinda yerini aldi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanitim toplantisina katilan Doruk Yildirim Hastanesi Bashekimi Dr. Cemal Turhan, toplumun diger yarisini olusturan kadinlara yönelik uygulamada yerlerini alarak saglik sorunlarinin çözümünde kadinlarin yaninda olduklarini ifade etti.

Dr. Turhan, “Doruk ailesi olarak bu uygulamada yer almaktan mutluluk duyduk. Kadinlarimiza birçok alanda avantajlar saglayan ’Kadiniz Biz’ de saglik alanindaki birikimimizle yer aliyoruz. Doruk ailesi olarak kadinlarimiza ve çocuklarimiza yönelik toplum yararina olan her projede yer almayi çok önemsiyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ederim” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Doruk Yildirim Hastanesi Bashekimi Dr. Cemal Turhan’a tesekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA