Iki Müdür Için Veda Yemegi Düzenlendi

Manisa Valisi Yasar Karadeniz’in ev sahipliginde Manisa Il Saglik Müdürü iken geçtigimiz aylarda Izmir Il Saglik Müdürü olarak atanan Emre Erkus ve Manisa Müftüsü iken Tekirdag Müftüsü olarak atanan Mustafa Soykök’e veda yemegi düzenlendi.

Iki Müdür Için Veda Yemegi Düzenlendi
Manisa Polisevinde düzenlenen yemege; Cumhuriyet Bassavcisi Ali Ulvi Yilmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör V. Mustafa Kazaz, Baro Baskani Ümit Rona, Vali Yardimcilari Mesut Eser, Hayri Sandikçi, Nihat Kaynar, Ahmet Yilmaz, Erol Yildiz, Aydin Memük, Mustafa Özkaynak, Erhan Günay, Mevlüt Özmen ve kurum müdürleri katildi.

Programda konusan Müftü Mustafa Soykök ve Saglik Müdürü Emre Erkus, Manisa’da görev yapmaktan dolayi mutluluk duyduklarini, görev sürelerince tüm kurumlarla uyum içerisinde bir aile ortaminda çalistiklarini söyleyerek, kendilerine verdigi destek için öncelikle Vali Yasar Karadeniz’e ve tüm çalisma arkadaslarina tesekkür etti.

Manisa’da ki görev süreleri boyunca basarili çalismalara imza atan Saglik Müdürü Emre Erkus ve Müftü Mustafa Soykök’e tesekkür eden Vali Yasar Karadeniz de yaptigi konusmada “Manisa’da ki tüm kurumlarimiz arasinda güzel ve örnek olacak bir is birligi var. Bu is birligi sayesinde de Ilimizde güzel çalismalar yürütülüyor. Manisa’da görev yaptiklari süre içerisinde saglik ve din hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkilar saglayan Mustafa Soykök ve Emre Erkus’a tesekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde de basarili çalismalara imza atacaklarina inaniyor, yeni görevlerinin hayirli olmasini temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA