Altayli Taraftarlar 7 Saat Sonra Stattan Ayrildi

Göztepe-Altay maçinda çikan olaylar nedeniyle maç tatil edilirken Altayli taraftarlar, yaklasik 7 saat sonra polis eskortuyla stattan ayrildi.

Altayli Taraftarlar 7 Saat Sonra Stattan Ayrildi
Spor Toto 1. Lig’de ezeli rakipler Göztepe ve Altay’in maçina taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karsilasmanin 19. dakikasinda sonra olaylar çikti. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fisek atilmasinin ardindan Göztepe tribününde bazi taraftarlar feci sekilde yaralandi. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girerken maç durdu. Bu sirada sahaya inen bir Göztepe taraftari ise korner bayragi diregini alarak Altay kalecisi Ozan’a saldirdi. Ozan’a direkle darbeler indiren taraftar yaka paça gözaltina alindi. Aldigi darbeler sonrasinda yaralanan Ozan yerde kalirken ambulansla hastaneye kaldirildi. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

Futbolular ve hakemler soyunma odasina girdi. Maç, hakem tarafindan 22. dakikadan itibaren tatil edildi. Maçin tatil edildigi dakikadan itibaren yaklasik 7 saat statta bekleyen Altayli taraftarlar, disarida kendilerini bekleyen otobüslere alindi. Yogun güvenlik önlemleri altinda stadi terk eden siyah-beyazli taraftarlara zirhli polis araçlari da eslik etti.
Kaynak: İHA