Kendisini Biçaklayan Üniversite Ögrencisini Öldüren Genç Adliyeye Sevk Edildi

Samsun’da kavga ettigi sirada kendisini biçakla yaralayan üniversite ögrencisini biçaklayarak öldüren genç polisteki sorgusunun ardindan adliyeye sevk edildi.

Kendisini Biçaklayan Üniversite Ögrencisini Öldüren Genç Adliyeye Sevk Edildi


Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde gece saat 04.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isletme fakültesi son sinif ögrencisi Kemal Abdüssamet Bakir (25) evlerine gelen ev arkadasinin arkadasi olan ve bir lokantada motosikletli kurye olarak çalisan Baran Ö.(21) ile aralarinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine kavga apartmanin merdivenlerinde devam etti. Bu sirada Kemal Abdüssamet Bakir’in Baran Ö.’yü sirtindan ve her iki bacaginin baldirindan biçakla yaraladigi iddia edildi. Kendisini biçakladigini ileri sürdügü gencin elindeki kelebek biçagi aldigi iddia edilen Baran Ö., Bakir’i ayni biçakla kalbinden ve sol bacagindan biçaklayip motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti. Hastanede tedavi altina alinan Baran Ö., kendisini biçaklayan genci biçakla yaraladigini ileri sürdü. Olayin oldugu apartmana giden polis ekipleri üniversite ögrencisi Kemal Abdüssamet Bakir’i apartmanin girisinde ölü olarak buldu. Bakir’in cansiz bedeni otopsi için Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Hastanedeki tedavisinin ardindan gözaltina alinan Baran Ö., Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügündeki sorgusunun ardindan aksam saatlerinde Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliye öncesi hastanede sirtindaki ve bacaklarindaki biçak yaralari pansuman edilen Baran Ö. daha sonra polis araciyla adliyeye götürüldü.

Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesindeki otopsi islemleri tamamlanan üniversite ögrencisi Kemal Abdüssamet Bakir’in cansiz bedeni ise ailesi tarafindan topraga verilmek üzere memleketi Amasya’ya götürüldü.
Kaynak: İHA