Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Harekat Merkezi'nde

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya programına katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Harekatı'nda iki askerin şehit olduğu bilgisini almasının hemen ardından programdan ayrılarak Ankara'ya döndü. Akar'ın TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı halinde olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Harekat Merkezi'nde
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Harekat Merkezi'nde
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Eyyüp Uğurlu ve Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir'in şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı belirtildi. Bakanlığın açıklamasında 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz' sözleri yer aldı.

AKAR HAREKAT MERKEZİ'NDE

ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası açılışı sebebiyle Konya'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2 askerin şehit olduğu haberi üzerine hemen kentten ayrılarak Ankara'ya geçti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı halinde olduğu belirtildi.