Milli Egitim Bakani Özer'den Deprem Bölgesindeki Çocuklara Tablet Hediyesi

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, geçen yil yapimina baslanilan ve Düzce’de meydana gelen deprem neticesinde insasi yarim kalan 48 derslikli ortaokulu inceleyerek, bölgede bulunan çadir kentteki vatandaslara geçmis olsun temennisinde bulundu. Çocuklarla da bir araya gelen Bakan Özer, egitim setlerinin bulundugu çanta ve tablet hediye etti.

Milli Egitim Bakani Özer'den Deprem Bölgesindeki Çocuklara Tablet Hediyesi


Düzce’de meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 5.9 büyüklügündeki depremin ardindan bölgeye gelen Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Düzce Valiliginde gerçeklestirilen koordinasyon toplantisina katildi.

Burada zarar gören okullarla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Özer, daha sonrasinda geçen yil yapimina baslanilan ve deprem neticesinde insasi yarim kalan 48 derslikli ortaokulu inceledi. Burada kendisini görünce okulun bahçesine giren çocuklarla bir araya gelen Bakan Özer, çocuklara egitim setlerinin bulundugu çanta ve tablet hediye etti. Ayrica Aziziye Mahallesi’nde kurulan çadir kentte de vatandaslarla bir araya gelen Bakan Özer, geçmis olsun temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA