MHP'li Kotra Köy Köy Gezip Cumhurbaskani Erdogan Ve MHP'ye Oy Istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Zonguldak’in Alapli ilçesinde “Köyüm Benim” programi çerçevesinde köyleri gezerek, 2023 yilinda yapilacak Cumhurbaskanligi seçimlerinde Recep Tayyip Erdogan’a, milletvekilligi seçimlerinde de MHP’ye oy istedi.

MHP'li Kotra Köy Köy Gezip Cumhurbaskani Erdogan Ve MHP'ye Oy Istiyor
MHP MYK Üyesi Murat Kotra, partisinin Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse, Alapli Ilçe Baskani Erol Oktay ve partililerle birlikte Alapli ilçesine bagli Çayköy, Çamlibel, Dogancilar köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bulustu. Gittigi köylerde büyük ilgi gören Kotra, vatandaslarla tek tek sohbet edip kendisine aktarilan sorun ve talepleri not alarak, takibini yapacagini söyledi.

Vatandaslardan 2023 yilinda yapilacak Cumhurbaskanligi seçimlerinde Recep Tayyip Erdogan’a oy isteyen Kotra, milletvekilliginde ise MHP’ye oy vermelerini istedi. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin selamlarini köy sakinlerine ileten Murat Kotra, "Cumhurbaskanligi seçiminde Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, milletvekili genel seçiminde MHP’ye oylarinizla desteginizi bekliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü MHP, güçlü Türkiye demektir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü MHP demek, devletimizin bekasi ve halkimizin refahi için güç kazanmak demektir. Bu da sizin oylarinizla gerçeklesecektir" dedi.

Kaynak: İHA