AK Parti Teskilat Akademisi Yalova'da Egitim Programi Düzenledi

AK Parti Teskilat Akademisi’nin düzenledigi Türkiye Yüzyili Egitim Programi çerçevesinde Yalova’da egitim düzenlendi.

AK Parti Teskilat Akademisi Yalova'da Egitim Programi Düzenledi
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca düzenlenen Teskilat Akademisi egitimleri, 81 ilde ana kademe, kadin kollari ve gençlik kollari olmak üzere üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsiyor. 93 bin teskilat mensubuna çesitli alanlarda dersler verilmesi hedeflenen program bu yil "Türkiye Yüzyili" adi altinda planlandi. Programin dördüncü haftasinda egitim gerçeklestirilen 7 ilden birisi de Yalova oldu.

Yalova Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen egitimin açilisinda konusan Il Baskani Muglim Bagatar, “Genel Merkez Ar-Ge Baskanligimiz tarafindan bugün insallah hep birlikte Teskilat Akademisi programimizda birbirinden degerli misafirlerimizi, büyüklerimizi agirlayacagiz. Iste bizim teskilatlarimizin farki burada. Biz basarili olmak için önce egitimli, inançli, gayretli olacagiz ve isimizi iyi takip edecegiz arkadaslar. AK Parti’nin kurumsal yapisi geregi degerli büyüklerimiz bilgilerini bizlerle paylasiyorlar, bizler de bunu en güzel sekilde sahaya yansitacagiz. Kiymetli arkadaslar maksimum verimi almaya çalisanlim insallah. Önümüzde önemli bir seçim var. O yüzden tecrübe paylasimlari çok önemlidir” dedi.

Ardindan basina kapali olarak gerçeklestirilen egitimde Istanbul Milletvekili Hulusi Sentürk "Seçim 2023", Prof. Dr. Hasan Basri Yalçin "Siyasal Iletisim ve Yeni Medya", Gazeteci Zafer Sahin "Sikça Sorulan Sorular", Ankara Milletvekili Ali Ihsan Arslan ise "Türkiye Yüzyili” konularinda paylasimlarda bulundu. Programi Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, Merkez Ilçe Baskani Umut Güçlü ve teskilat mensuplari takip etti.
Kaynak: İHA