Erasmus'u Kazanan Ögrencilere Bilgilendirmi

Kilis 7 Aralik Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Ofisi Erasmus+ Koordinatörlügü tarafindan, Rektörlük Toplanti Salonu’nda, “Erasmus+’u Kazanan Ögrencilerin Bölüm Koordinatörlerine Yönelik Bilgilendirme Toplantisi” gerçeklestirildi.

Erasmus'u Kazanan Ögrencilere Bilgilendirmi
Toplantiya Uluslararasi Iliskiler Ofisi personelleri ve farkli fakülte ve birimlerden Erasmus+ bölüm koordinatörleri katilim gösterdi. Toplantinin sunumu Erasmus+ Kurum Koordinatörü Ögr. Gör. Ahmet Turanoglu tarafindan gerçeklestirildi.

Erasmus+’un dijitallesmesine deginen Turanoglu, getirilen yeniliklerin üzerinde durdu. Daha sonra Turanoglu, Erasmus+ ögrencilerinin gitmeden önce, oradayken ve de döndükten sonra bölüm koordinatörleriyle yapmasi gereken islemlerin önemine vurgu yapti. Online Learning Agreement islemlerini detaylandiran Turanoglu, dersler ile ilgili konularda koordinatörlerin rollerine ve diger süreçlere degindi.

Turanoglu, son olarak da Erasmus+ Without Papers (EWP) süreçlerini açikladi ve bölüm koordinatörlerimizden bölümleri ile ilgili yeni anlasma metinleri hazirlamalarini rica etti. Toplanti soru-cevap bölümünün ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA