Istanbul Emniyet Müdürlügünden Zehir Tacirlerine Darbe Açiklamasi 3 Ton Uyusturucu Madde Ele Geçirildi

Beylikdüzü’nde bir villaya baskin yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri 3 tona yakin uyusturucu madde yakaladi. Uyusturucu maddelerle birlikte getirilip baska bir sitenin deposuna yerlestirilen toz maddelere de uyusturucu olmasi süphesi ile polis ekipleri tarafindan el konuldu. TIR’a yüklenen malzemeler detayli incelemeler yapilmak üzere Istanbul Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

Istanbul Emniyet Müdürlügünden Zehir Tacirlerine Darbe Açiklamasi 3 Ton Uyusturucu Madde Ele Geçirildi


Istanbul Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan daha önce yapilan teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslere 01.00 siralarinda es zamanli operasyon düzenlendi.

Beylikdüzü Kavakli Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda bir villadan 3 tona yakin uyusturucu madde ele geçirilirken ayni anda baska bir sitenin deposuna yapilan operasyonda da çok sayida toz madde dolu çuvallar yakalandi. Polis ekipleri tarafindan sitenin deposundaki çuvallara el konulurken malzemeler gerekli incelenme yapilmasi için TIR’a yüklenerek Istanbul Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

3 tona yakin uyusturucu madde yakalandi

Narkotik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan teknik ve fiziki takip sonucu zehir tacirlerinin yerleri belirlendi. Daha sonra operasyon için dügmeye basan ekipler bir villada 3 tona yakin uyusturucu madde ele geçirdi. Ayni zamanda es zamanli olarak bir sitenin deposuna yapilan operasyonda da çuvallara doldurulmus çok sayida toz madde ele geçirildi. Toz maddelere uyusturucu madde olmasi veya içerisine saklanmasi süphesiyle polis ekipleri tarafindan el konuldu.

Çuvallar TIR’a yüklenerek Istanbul Emniyet Müdürlügüne götürüldü

Yakalanan uyusturucu maddelerle baglantili olarak ele geçirilen toz maddelere detayli incelemeler yapilmak üzere polis ekipleri tarafindan el konuldu. Forkliftle TIR’a yüklenen maddeler Istanbul Emniyet Müdürlügüne götürüldü.
Kaynak: İHA