Dogubayazit'ta 'Bin Mont Bin Bot' Kampanyasi Ile Ögrencilere Destek

Iyilik Dernegi, “Bin Mont Bin Bot” kampanyasi çerçevesinde Agri’nin Dogubayazit ilçesinde ögrencilere mont ve bot dagitti.

Dogubayazit'ta 'Bin Mont Bin Bot' Kampanyasi Ile Ögrencilere Destek
Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklari unutmayan dernek, Dogubayazit’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyasi ile Kemal Pasa Ilkokulu, Sagdiç Ilk ve Ortaokulu, Mustafa Yasubuga Ilk ve Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu’nda ögrencilere mont ve bot desteginde bulundu. Iyilik Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Çiçek, projeye katkida bulunanlara tesekkür ederek, “Türkiye’nin çesitli bölgelerinde 60’i askin temsilciligimizle yardim faaliyetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Kis kampanyasi kapsaminda geçtigimiz günlerde de birçok ilde dagitimlara baslamistik, bugün de Dogubayazit’in köy ve sehir kirsalindaki okullarini ziyaret ederek hediyelerimizi çocuklara ulastirdik. Buradaki çocuklarin gözlerindeki parilti ve heyecani görmek bizler için de mutluluk verici” dedi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay ise, "Bizler, her sey çocuklar için diyerek yola çiktik. Iyilik Dernegi olarak her yil düzenli olarak köy okullarina destek olmaya devam ediyoruz. Bu yil da Dogubayazit’ta ’Bin Mont Bin Bot’ kampanyasiyla köy ve sehir kirsalindaki okullari dolasarak hediyelerimizi bizzat kendimiz teslim ediyoruz” diye konustu.

Yardim çalismasina Dogubayazit Kaymakami Murat Ekinci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Kösen, Iyilik Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay, okul yöneticileri ve ögretmenler katildi.

Dernek Dogubayazit’ta geçen sene Örtülü’de bulunan iki köy okulunun tadilatini tamamlamis, Taniktepe Ilkokulu’na da kütüphane yapiminda destek olmustu. Bu okullarda egitim gören ögrencilere kirtasiye malzemeleri hediye edilmisti.
Kaynak: İHA