Toroslar EDAS Kilis'i Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti

Toroslar EDAS, Kilis’te kesintisiz elektrik dagitimi kapsaminda 2022 yilinin ilk 9 ayinda bakim, onarim ve yatirim hizmetlerini sürdürdü.

Toroslar EDAS Kilis'i Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti
Elektrik dagitimini dijitallesme odakli projeler ve yatirimlar ile gerçeklestiren Toroslar EDAS, Kilis’te yilin ilk 9 ayinda müsteri ve çözüm odakli yaklasimi sayesinde önemli çalismalara imza atti.

Yapilan açiklamaya göre sirket, Kilis’te hizmet verdigi bin 219 trafo ve 3 bin 641 kilometre hat uzunlugunda yaklasan kis kosullarinda da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji saglanabilmesi amaciyla bakim, yenileme ve yatirim çalismalarini sürdürdü. Daha aydinlik bir Kilis için Merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 55 aydinlatma armatürünün bakimini gerçeklestiren sirket ekipleri, bölgede 388 pano ile 130 trafo ve 27 dagitim merkezini de elden geçirdi. Ayrica kentte 162 kilometrelik hattin bakimi tamamlandi.

Sirket, sektörün degisen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odaginda sürdürmeye devam ediyor. Kilis’te hizmet verdigi 76 binden fazla müsterisine daha iyi hizmet vermek amaciyla toplam 34 kilometrelik yeni yer alti hatti tesis eden sirket ekipleri, kentte 245 yeni aydinlatma armatürünün montajini da tamamladi. Ayrica yeni 19 elektrik panosu ve 4 trafo merkezi montaji da tamamlandi.

Söz konusu bakim, onarim ve yatirim rakamlari ile sirket 2022 yilinin ilk 9 ayinda koymus oldugu hedefleri basariyla gerçeklestirdi.

Müsteri odakli yaklasimla 7/24 hizmet sunan sirketin, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulamasi ve 186 numarali Müsteri Hatti’ndan tüm müsterilerinin soru ve sorunlarini dinleyerek çözüm bulmaya devam ettigi belirtildi.

Enerjisa Dagitim Sirketleri’nin Baskent EDAS ve Ayedas ile birlikte elektrik dagitimindaki 3 sirketinden biri olan Toroslar EDAS, 2016 - 2020 yillarini kapsayan son tarife döneminde dagitim sirketleri arasinda en çok yatirimi yapan sirketlerden biri oldu.

Sirketin Kilis’te bakim ve yatirim çalismalarinin sürecegi belirtildi.
Kaynak: İHA