Biri Çocuk 3 Kisilik Aile Gözyaslari Içerisinde Son Yolculuguna Ugurlandi

Rize’den Istanbul’a giderken Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçisinde meydana gelen kaza sonucu hayatini kaybeden aile gözyaslari içerisinde son yolculuguna ugurlandi.

Biri Çocuk 3 Kisilik Aile Gözyaslari Içerisinde Son Yolculuguna Ugurlandi
Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Dilovasi geçisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sol seritte arizalanan 34 ZBN 87 Mercedes marka tira, Mustafa Demir idaresindeki 06 MMF 44 plakali Mercedes marka otomobil arkadan çarpti. Otomobil adeta parçalanirken, sürücü Mustafa Demir ve Hatice Demir ile Muhammed Eren Demir yola savrularak agir yaralandi. Kazayi görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Demir ailesinin hayatini kaybettigini tespit etti.

Demir ailesinin cenazeleri Rize’nin Çayeli ilçesine bagli Demirhisar köyüne son yolcuklarina ugurlanmasi için getirildi.

Cenaze namazinda hayatini kaybeden Mustafa Demir, Hatice Demir ve Muhammed Eren Demir’in aile fertleri gözyaslari içerisinde taziyeleri kabul etti. Yogun kalabaligin oldugu namazda Hatice Demir’in cenaze namazini babasi Sultan Çelik kildirdi. Çelik kizinin cenaze namazini kildirmasinin ardindan cemaate "Damadim çok iyi ve cömert bir insandi. Kizimda namazinda niyazindaydi" diyerek kizi ve ailesi için helallik aldi.

Cenaze namazinin ardindan hafizligi yeni bitiren Muhammed Eren’in tabutunu sirtlayarak araca koydu. Kazada hayatini kaybeden Demir ailesi aile kabristanligina defnedildi.
Kaynak: İHA