Baskan Günel, Vatandaslarin Sorunlarini Yakindan Takip Ediyor

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, bir günde 7 mahalleyi ziyaret ederek hemsehrileri ile bulustu. Hacifeyzullah, Camiatik, Dag, Cumhuriyet, Kadikalesi, Davutlar ve Yavansu mahallelerine giden Baskan Ömer Günel, yürütülen alt ve üst yapi çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Günel, Vatandaslarin Sorunlarini Yakindan Takip Ediyor


Baskan Ömer Günel, sabah mesaisine ‘Eski Kusadasi’ olarak anilan Camiatik, Dag ve Hacifeyzullah mahallelerini ziyaret ederek basladi.

Belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katildigi ziyarette Fen Isleri Müdürlügü tarafindan bölgede yapilan alt ve üst yapi çalismalarini inceleyerek bilgi alan Baskan Ömer Günel’in sonraki duragi Cumhuriyet Mahallesi oldu. Baskan Ömer Günel, burada Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) tarafindan dösenen içme suyu hatti çalismalarini inceledi.

Baskan Ömer Günel, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinde dogalgaz dagitim firmasi tarafindan 28 Kasim’da dogalgaz altyapisi için çalismalara baslanacaginin müjdesini verdi. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan ise Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan bölgede asfalt ve kilit parke çalismasi yapilacagini ifade eden Baskan Ömer Günel “Böylece Cumhuriyet Mahallesi, dogalgaza ardindan yeni yollarina da kavusacak. Cumhuriyet Mahallesi yeniden dogacak” dedi.



Cumhuriyet Mahallesi’nin ardindan Kadikalesi Mahallesi’ni ziyaret eden Baskan Ömer Günel, Nazilli Sitesi Sosyal Hizmet Isletme Kooperatifi yönetimi ile bir araya gelerek yöneticiler ve site sakinlerinin talep ve sikayetlerini dinledi. Site sakinlerine Kusadasi Belediyesi tarafindan kente yapilan hizmet ve yatirimlar hakkinda bilgi aktaran Baskan Günel, “Görevde oldugumuz süre içerisinde çok güzel çalismalara imza attik. Sizler için gerektiginde uykusuz kalarak 7 gün 24 saat çalisiyor ve kentimizi daha ileriye götürmek için çabaliyoruz” diye konustu.



Baskan Günel, altinci duragi olan Davutlar Mahallesi’nde önce Belenkuyu Zeytinyagi Fabrikasi’ni gezdi. Daha sonra Davutlar Mahallesi’nde Kusadasi Belediyesi tarafindan tamamlanan yollari ve parklari inceledi. Davutlar Mahallesi’nde 2022 yili boyunca 50 bin metrekare yeni yol yapildigini belirten Baskan Ömer Günel, “Buradaki çalismalarimizin 4’te 3’ü bitti. 2023 yilinda ana arterlerdeki yollari asfalt ile kaplayacagiz. Ayrica ara yollar da dahil olmak üzere kilit parkeden 25 bin metrekare daha yeni yol yapacagiz. Orta refüjlerde ise peyzaj düzenlemesi baslatacagiz. Davutlar’da son yillarin en büyük yatirim ve hizmet hamlesini gerçeklestirdik. Tüm yatirimlarimiz tamamlandiginda seçim döneminde vermis oldugumuz sözlerin hepsini yerine getirmis olacagiz. Davutlar Mahallesi altin çagini yasiyor” dedi.



Baskan Günel’in son ise adresi Yavansu Mahallesi oldu. Yavansu’da Kusadasi Belediyesi tarafindan çocuklara trafik egitimi vermek amaciyla 4 bin metrekarelik alanda yapimina baslanan Trafik Parki’nda inceleme yapan Baskan Ömer Günel, “Yavansu Mahallesi’nin alt ve üst yapisinin saglikli bir hale getirilmesi için bugüne kadar önemli bir yatirim gerçeklestirdik. Su anda yapimini sürdürdügümüz Trafik Parki’nin tamamlanmasi ile de bölgemiz yepyeni bir yasam alanina daha kavusmus olacak. Içerisinde çocuklar için trafik egitim parkurlarinin, yürüyüs yollarinin ve dinlenme alanlarinin bulunacagi parkimizi kisa süre içerisinde tamamlayarak hemsehrilerimizin kullanimina sunacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA