Tekkeköy Devlet Hastanesi 2024'Te Hasta Kabulüne Basliyor

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, 250 yatakli Tekkeköy Devlet Hastanesi’nin 2024 yilinda hasta kabulüne baslayacagini açikladi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi 2024'Te Hasta Kabulüne Basliyor
Baskan Hasan Togar’in girisimleri ve Samsun milletvekillerinin destekleriyle tüm resmi prosedürleri tamamlanan Tekkeköy Devlet Hastanesi’nin insaati kaldigi yerden devam ediyor. Ankara’daki yogun temaslari sonucunda 250 yatakli Tekkeköy Devlet Hastanesi’nin insaatinin baslayacaginin müjdesini paylasan Hasan Togar, “Bir asirlik özlemimiz ve ilçemizin kanayan yarasi diniyor. 2024 yilinda hasta kabulüne baslayacak olan hastanemiz saglik yönünden önemli bir eksikligi gidermenin yaninda ilçemizi 24 saat yasamin oldugu bir kent haline getirecek” dedi.



“Tekkeköy 24 saat yasamin oldugu bir kente dönüsüyor”

Hastanenin insaat çalismalarinin baslamasinin müjdesini paylasan Baskan Togar, “Bugün heyecanla bekledigimiz ilçe hastanemizin insaatinin baslatilmasinin heyecanini ve mutlulugunu paylasiyoruz. Artik Tekkeköy 24 saat yasamin oldugu bir ilçe konumuna dönüsecek. Devlet hastanemizin yüklenici firmasinin sorumlu mühendisi Yalçin beyin söylemleri ve öngörüleriyle ifade ettigine göre ’250 yatakli normal standartlarin çok üstünde 61 bin metrekare kapali alana sahip böyle bir hastanenin bir ilçeyi bir kenti nasil degistirecegini, nasil gelistirecegini henüz tam idrakinde degilsiniz.’ Iki sehir hastanesi bitirmis biri olarak söylüyor ve diyor ki ’ilçenizi hizla bu hastanenin domino etkisine hazirlayin.’ Konutlasmasiyla, sosyal tesisleriyle, alt yapisiyla, üst yapisiyla etrafindaki ticari alanlariyla, eczaneleriyle buradan Tekkeköy’ün tüm paydaslarina ilan ediyoruz. 2023 yilinin sonunda simdiden ilçemizde yatirim yapanlar kazanacaklar. Kalkinma hamlesi yerelde genelde ve her türlü alanda Tekkeköy’de start almistir. Devlet hastanemizin ikmal ihalesi dahi çalisirken yapilacak ve en kisa sürede tüm iç ve dis tüm donanimlari tamamlanacak. 2023 yili sonunda ise ilçemizin bir asirlik özlemi en büyük kanayan yarasi dinmis olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA