IYI Partili Aysegül Eltimur, AK Parti'ye Katildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in IYI Parti Lideri Meral Aksener’e yaptigi çagrinin ardindan, IYI Parti Susurluk Kadin Kollari Baskani Aysegül Eltimur, AK Parti’ye katildi.

IYI Partili Aysegül Eltimur, AK Parti'ye Katildi
Cumhurbaskani Erdogan, G20 Liderler Zirvesi sonrasi gündemi degerlendirme konusmasinda, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’e dikkat çeken bir çagrida bulundu. Cumhurbaskani Erdogan, "Temenni ederiz ki, IYI Parti 6’li masayi terk ederek yerli ve milli bir durus sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" dedi.

Bu açiklamanin ardindan IYI Parti Susurluk Ilçe Teskilati Kadin Kollari Baskani Aysegül Eltimur IYI Parti’den istifa ederek, AK Parti’ye katildi.

IYI Parti Susurluk Ilçe Teskilati Kadin Kollari Baskani, Ilçe Sekreteri ve Basindan Sorumlu Baskan olarak görev yapan Aysegül Eltimur, "Türkiye Yüzyili vizyonu dogrultusunda siyasi hayatina AK Parti’de devam edecegini" söyledi.



Eltimur: "IYI Parti’deki kisisel hesaplar ve ego böyle bir karar almama neden oldu"

Eltimur açiklamasinda, "IYI Parti’de onurumla yürüttügüm görevlerimden ve partinden istifa etmis bulunmaktayim. Türkiye’de giden degerlerin bu parti ile asilacagina ve ülkemiz için daha iyi bir gelecek olacagina inanarak bu yola çikmistim. Ancak bu süreçte gördüm ki kisisel hesaplar ve egolar bu ilkelerin önünde bir engel olarak duruyor. Ben inandigim degerlerimden ve ilkelerimden, onurlu durusumdan taviz vermedigimi ve bundan sonra da gelecek Türkiye Yüzyilini AK Parti’nin gerçeklestirebilecegine olan inancimdan böyle bir karar alma geregi duydum" seklinde konustu.

AK Parti Susurluk Ilçe Baskani Melih Bagirgan, Ilçe Kadin Kollari Baskani ve Ilçe Yönetimi, Aysegül Eltimur’a AK Parti rozetini takarak, "AK Parti büyük bir aile. Aysegül Eltimur Hanimefendiye ailemize hos geldin diyoruz. Hayirli olsun" dedi.



Basaran: "Cumhurbaskanimiz önemli bir çagrida bulundu"

IYI Parti Susurluk Kadin Kollari Baskani Aysegül Eltimur’un AK Parti’ye katilimlarindan sonra konuyla ilgili degerlendirmelerde bulunan AK Parti Balikesir Il Baskani Ekrem Basaran, "Öncelikle AK Parti ailemize katilan Aysegül Eltimur kardesimize hos geldin diyorum. Cumhurbaskanimiz, Endonezya dönüsü çok önemli ve dikkate alinmasi gereken bir açiklama yapti. Terörle is tutanlarla ayni safta yer alan CHP ile 6’li masada bulunan IYI Parti Lideri Meral Aksener’e, yerli ve milli durusunu tekrar gözden geçirmesi ve konumunu ona göre belirlemesi yönünde temennisini iletti" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA