Baskan Güder'den Izcilere Sürpriz Ziyaret

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Izcilik Kampi’na sürpriz bir ziyaret gerçeklestirerek, kamp yapan ögrencilerle sohbet etti.

Baskan Güder'den Izcilere Sürpriz Ziyaret
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, düzenlenen programlar ile gençlerin ve ögrencilerin yaninda olmaya devam ediyor. Baskan Güder, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte Malatya Öncü Izcilik Kulübü tarafindan Genç Diyanet ögrencilerinin katilimiyla Orduzu Pinarbasi’nda düzenlenen Izcilik Kampi’ni ziyaret etti. Ögrencilerle uzun uzun sohbet eden Baskan Güder, ögrencilere çesitli hediyeler takdim etmeyi de ihmal etmedi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in bu sürpriz ziyareti karsisinda oldukça mutlu olduklarini belirten Izci Lideri Mert Boga, “Zorlu sinav heyecaninin ardindan ögrencilerimiz için güzel bir kamp düzenledik. Kampimiz iki gün sürecek. Çok faydali bir kamp programi olacak. Okullarimizda olmayan bir durumu biz bu kampla yapmaya çalisiyoruz. Çocuklarimiz zamanlarini burada dolu dolu geçiriyor. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e de sürpriz ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu eden bir ziyaret gerçeklestirdiler. Baskanimiz her daim bizim yanimizda ve ne zaman kapisini çalsak bizden destegini esirgemiyor. Allah razi olsun kendisinden. Hizmetlerinde basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Malatya’da izcilik bransini yayginlastirmaliyiz”

Izcilik faaliyetlerinin Malatya’da daha da yayginlastirilmasi gerektiginin altini çizen Baskan Güder ise “Bugün izcilerimizin kampini ziyaret ettik. Izciligin amaci din, dil, irk, cinsiyet ve benzeri hiçbir ayrim gözetmeden gençlere dogada hayatta kalma egitimi vererek, karakter ve fiziksel gelisimlerini saglamaktir. Bu küçük izcilerimizin okul disinda da bir araya gelmesi ve sportif faaliyetlerde bulunmasi ayri bir anlam ifade ediyor. Bir sey süreklilik arz ediyorsa eger o anlam kazaniyor. Malatya’mizda izcilik bransini daha da yayginlastirmaliyiz. Gençlerimizin dogaya ayak uydurmayi ve hayatta kalmayi ögreniyorlar. Gençlerimizin için yapilan tüm faaliyetlerin yanindayiz. Battalgazi Belediyesi olarak Türk Izciliginin birlestirici misyonu içinde izcilige destek vermeye artirarak sürdürecegiz. Bizim birincil amacimiz; gelecegimizin teminati gençlerimizi gelecege hazirlamaktir. Özellikle birçok kamu kurumumuz son 20 yilda gençlerimiz için çok ciddi projeler üretiyorlar. Özellikle gençligine deger veren ve bu gençlik için tasin altina elini koyan bir Cumhurbaskanina sahibiz. Bunun degerini bilmemiz gerek. Yerel yönetimler olarak bizlerde Malatya’mizda ve ilçemizde gençlik adina güzel çalismalara ve yatirimlara imza atiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA