Baskan Demirtas Açiklamasi 'Atalarimizin Huzur Ve Mutlulugu Her Seyden Önemli'

SAMSUN – Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, yaslilarin huzur ve mutlulugunun her seyden önemli oldugunu söyledi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Atalarimizin Huzur Ve Mutlulugu Her Seyden Önemli'
Baskan Necattin Demirtas, Derebahçe Mahallesi’nde tefrisati devam eden “Ata Ocagi” (Büyükler Kresi) binasini ziyaret etti. Ilkadim Belediye Baskan Yardimcisi Lütfü Coskun ve Fen Isleri Müdürü Celal Kadioglu, Baskan Demirtas’a çalismalarin gidisati hakkinda bilgi verdi. 2023 yilinda Ilkadim’da hizmete girecek olan Ata Ocagi hakkinda bilgi veren Baskan Demirtas, “Bizi var eden ve yetistiren çinarlarimizla onur duyuyor, sahip çikiyoruz. Onlarin huzuru ve mutlulugu bizler için her seyden önemli. Çünkü biz gücümüzü geçmisimizden aliyoruz ve bu sayede yarinlara daha umutla bakiyoruz. Yasam tecrübelerini, sevgilerini devraldigimiz büyüklerimizin ailelerinden kopmadan hosça vakit geçirecegi Ata Ocagimizin iç tefrisati yapiliyor. Belirli prosedürler var. Ekiplerimiz onlari da tamamliyor. Insallah hizla burayi da 2023 yilinda hizmete açacagiz” dedi.

Ilkadim’in her sorunuyla dertlendigini, çözüm için çalismalar ve görüsmeler yaptigini kaydeden Demirtas, “Bu sehir benim sevdam. Sehrimin her sorunuyla

dertleniyorum. Bizim görevimiz olsun olmasin bu sorunlarin çözümü için elimizden geleni yapiyoruz. Ankara’ya yaptigimiz ziyaretlerde bu sorunlari iletiyoruz. Çözümleri için öneriler sunuyor mutlaka isin bir ucundan da tutuyoruz. Inaniyorum ki yakaladigimiz büyük birliktelikle sehrimizi gelecek nesillere daha güçlü daha yasanabilir sekilde teslim edecegiz. Yaptigimiz ve yapacagimiz projelerle insanlarimiza hizmet etmenin hazzini yasamaya devam edecegiz. Bu dogrultuda ilçe halkimizdan da büyük destek aliyoruz. Tüm hemsehrilerime bizlere verdikleri desteklerden ötürü tesekkür ediyorum. Biliyorum ki el birligiyle sehrimizi gelistirecek ve büyütecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA