Ticari Taksiden Yolcu Degil Tabanca Çikti

Sakarya’da polis ekiplerince 10 gün içerisinde yapilan operasyonlarda 90 kilogram gümrük kaçagi tütün ve nargile tütünü ile 15 bin litre kaçak akaryakit ürünü ele geçirilirken 39 süpheli yakalandi. Bir ticari taksiden çikan tabancalar ise dikkatlerden kaçmadi.

Sakarya Il Emniyet Müdürlügüne bagli Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü (KOM) ekiplerince 10 gün içerisinde yapilan operasyonlarda 39 süpheli yakalandi. Süphelilerin araç, ikamet ve isyerlerinde yapilan aramalarda ise; 286 bin adet makaron, 15 bin litre kaçak akaryakit ürünü, 393 paket sigara sarma kagidi, 150 adet kaçak bandrol, 90 kilogram gümrük kaçagi tütün ve nargile tütünü, 35 adet puro, 26 adet gümrük kaçagi cep telefonu, 10 adet gümrük kaçagi elektronik sigara, 6 adet hard disk ve IMEI klonlayan box cihazi, 4 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 3 bin 400 adet farkli çaplarda tabanca fisegi, 47 adet tabanca parçasi, 34 adet ruhsatsiz av tüfegi, 27 kilogram havai fisek, 10 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet kuru siki tabanca, 7 adet sahte altin, kopya amaçli elektronik düzenek ele geçirildi.

Cephanelik gibi taksi

Öte yandan, emniyet güçlerince operasyon anlari saniye saniye kayit altina alindi. Görüntülerde, harekete geçen ekiplerin seyir halindeki bir ticari taksiyi durdurdugu ve taksinin içerisinden çikan tabancanin ele geçirildigi anlar dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA