Edremitli Muhtarlar KKTC'nin Cumhuriyet Bayrami'na Katildi

Balikesir’in Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan ve mahalle muhtarlari Yavru Vatan Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin kurulus yildönümü olan 15 Kasim Cumhuriyet Bayrami törenlerine katildi.

Edremitli Muhtarlar KKTC'nin Cumhuriyet Bayrami'na Katildi
Edremit ilçesinin mahalle muhtarlari Edremit Belediye Baskani Hasan Arslan’in misafiri olarak Kuzey Kibris Türk Cumhuriyetine gitti.

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin 39. Kurulus yil dönümü nedeniyle adaya giden Baskan Arslan ve muhtarlar, Girne’de düzenlenen 15 Kasim Cumhuriyet Bayrami törenlerine katildi.

Törenlerde Atatürk Heykeline çelenk koyarak saygi durusunda bulundu.

Edremit heyeti, 15 Kasim Cumhuriyet Bayrami törenleri öncesinde Girne Belediye Baskani Nidai Güngörgü’yü de ziyaret etti.

Edremit Belediye Baskani Hasan Arslan, yaptigi açiklamada “Edremit’te birlikte görev yaptigimiz muhtarlarimizla birlikte Yavru Vatanimiz Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin 15 Kasim KKTC Cumhuriyet Bayrami törenlerine katilarak Cumhuriyet Bayrami sevincine ortak olduk. Girne Belediye Baskanimiz Nidai Güngördü’ye nazik karsilamasi ve misafirperverligi için tesekkür ediyorum. Tüm KKTC halkinin Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA