Biçak Çekip Telefonunu Gasp Ettiler, Marketten Zorla Alisveris Yaptirdilar

Adana’da iki kisi, parkta yürüyüs yapan iki arkadasin biçak zoruyla önce telefonunu çaldi sonra markete götürüp zorla alisveris yaptirdi. Olaydan sonra yakalanan süpheliler tutuklandi.

Biçak Çekip Telefonunu Gasp Ettiler, Marketten Zorla Alisveris Yaptirdilar
Alinan bilgiye göre, olay 14 Kasim Pazartesi günü saat 21.00 sirlarinda merkez Seyhan ilçesi Kurtulus Mahallesi Atatürk Parki’nda meydana geldi. Ömer A. arkadasi Mehmet Emir R. (21) ile parkta bulusup yürüyüs yapmaya basladi.

Bir süre sonra ikilinin yanina 2 kisi yaklasti. Sahislardan birisi cebinden biçak çikarak Ömer A.’yi tehdit edip, cep telefonunu zorla aldi. Sahislar daha sonra, Mehmet Emir R.’yi parkin karsisinda bulunan bir markete götürerek zorla içki ve kuruyemis satin aldirdi. 2 kisi daha sonra bölgeden ayrildi. Yasanan olay marketin güvenlik kameralarina yansidi.

Iki arkadasin ihbari üzerine olay yerine gelen Gasp Büro Amirligi ekipleri, sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatti. Marketin güvenlik kamerasi görüntülerini izleyen polis, süphelilerin Volkan Ö. (28) ve Bilal S. (27) oldugunu belirledi. Süphelilerin, hirsizlik ve uyusturucu madde ticareti suçlarindan çok sayida suç kaydi oldugu ögrenildi.

Yasanan olaydan saatler sonra iki süpheli parkta içki içerken yakalandi. Bilal S.’nin gasp ettigi telefon ve olayda teshir ettigi biçakta ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen Volkan Ö. ve Bilal S. çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA