Akaryakit Istasyonunda Karsilastigi Husumetlisini Öldürdü

Kastamonu’da bir sahis, akaryakit istasyonunda karsilastigi husumetlisini sigindigi lokantada silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardindan kayiplara karisan eli silahli sahis, jandarma ekipleri tarafindan kisa sürede yakalandi.

Akaryakit Istasyonunda Karsilastigi Husumetlisini Öldürdü


Olay, Kastamonu merkez ilçesi Kastamonu-Inebolu karayolu üzerindeki bir akaryakit istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda husumet olan Muhammed Can Köse ile A.C. akaryakit istasyonunda karsilasti. Ardindan aralarinda çikan tartisma kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda A.C.’den kaçan Köse, lokantaya sigindi. A.C., arkasindan gittigi Köse’ye tabancasi ile ates etti. Kanlar içinde kalan Muhammed Can Köse hayatini kaybederken, A.C. ise araciyla olay yerinden kaçti. Jandarma ekipleri tarafindan yapilan incelemelerin ardindan Muhammed Can Köse’nin cenazesi, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Cinayet zanlisi 40 dakika sonra yakalandi

Olayi gören vatandaslar dururumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri kaçan cinayet zanlisini yakalamak için çalisma baslatti. Cinayet zanlisinin kaçabilecegi güzergahlari kapatan ekipler, yaklasik 40 dakika sonra A.C.’yi il merkezinde yakalayarak gözaltina aldi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA