Sehit Ve Gazi Çocuklarina Yaylada Ara Tatil
Kahramanmaras’ta sehit ve gazi çocuklari için Baskonus Yaylasi’nda özel etkinlik düzenlendi.

Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, yaylanin yemyesil cografyasinda sehit ve gazi çocuklari ile özel olarak ilgilendi onlarla oyunlar oynadi. Vali Coskun, “Malum biliyorsunuz okullarimiz ara tatilde. Bu tatili firsat bilerek güzel bir program düzenlenmis. Bizler ailelerimizin mutluluguna ortak olmak için buradayiz. Ben programda emegi geçenlerini kutluyorum” dedi.
Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu ise, “Burada sehit ve gazilerimizin yakinlariyla bir ve bütün olduk. Güzel bir günü birlikte geçirdik. Ben her zaman bu kardeslerimin yanindayim. Onlarin Sami dedesi oldugum için mutluyum. Allah devletimize milletimize, askerimize zeval vermesin. Bizim birligimizi dirligimizi kimse bozamaz dimdik ayaktayiz. Diger taraftan Serdar Erdogan ve Serhan Bey, Baskonus Yaylasini turizm cenneti haline dönüstürmüsler. Onlara bu emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit, Dul ve Yetimleri Dernegi Kahramanmaras Sube Baskani Mehmet Ali Küpeli ise, “Sami baskanimiza emeklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Tüm sehit ve gazi ailelerimizle burada güzel bir program düzenledik” dedi.
Etkinlik sonunda çocuklara sucuk ekmek ikrami yapildi.
