Pasinler'de 14 Kasim Dünya Diyabet Günü

Pasinler Ibrahim Hakki Devlet Hastanesi yöneticileri ilçe merkezinde “14 Kasim Dünya Diyabet Günü” münasebetiyle stant çalismasi yaparak farkindalik olusmasini sagladi.

Pasinler'de 14 Kasim Dünya Diyabet Günü
Stant çalismasinda hastane çalisanlarinin özverili çalismalari göze çarpti. Itina ile hazirlanan çalismada Pasinlerli vatandaslar seker ölçümlerini yaptirarak, tavsiyeleri dinlediler. Hastanenin çalismalarindan genel olarak memnun olduklarini ifade vatandaslar, böyle bir stant çalismasindan dolayi hastane yönetimine ve çalisanlarina tesekkür ettiler.

Ilçe Devlet Hastanesi Saglik Hizmetleri Müdürü Kevser Sülüker, “Bashekimimiz ile birlikte rutin bir hastane hizmeti yürütmüyoruz, sürekli yenilenen ve sürdürülebilir bir hizmet anlayisiyla ilçeye hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün 14 Kasim Dünya Diyabet Günü sebebiyle stant çalismasi yaptik. Vatandaslarimizdan yogun ilgi var. Biz de duyarliliklarindan dolayi tüm vatandaslarimiza tesekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: İHA