Özhaseki Baskan Çerçi Ve Ekibini Kutladi

Çesitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. “Degerli baskanimiz gayet güzel hizmetleri hayata geçirmis” diyen Özhaseki, Baskan Çerçi ve ekibini kutladi.

Özhaseki Baskan Çerçi Ve Ekibini Kutladi
2023’e Dogru Sehir Bulusmalari programi için Manisa’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’yi makaminda ziyaret etti. Ziyarette Özhaseki’ye AK Parti MKYK Üyeleri, Manisa Milletvekilleri ve partililer eslik etti. Yunusemre ilçesi hakkinda bilgi veren Baskan Çerçi, ilçenin kurucu belediye baskani olarak yapilan ve yapilmasi planlanin projeleri anlatti.

Belediye Baskani Çerçi ve ekibini kutlayan Mehmet Özhaseki, yapilan hizmetlerden duydugu memnuniyeti dile getirdi. “Degerli baskanimiz gayet güzel hizmetleri hayata geçirmis, kutluyorum” diyen Mehmet Özhaseki konusmasinda su ifadelere yer verdi: “Baskanimizin projelerini yerinde görme, kendisinden dinleme firsati bulduk. Degerli baskanimi tebrik ediyorum. Allah’tan hayirli hizmet, uzun ömür diliyorum. Gayet güzel hizmetleri hayata geçirmis, kutluyorum. AK Partili arkadaslarimizin tamami hizmet noktasinda hiçbir eksigi olmayan arkadaslarimiz. Çünkü iyi niyetle yola çikiyorlar. Hizmet etmeyi bir ibadet gibi gördükleri için de basarili oluyorlar. Baskanimiz bizim kadim dostumuz. Ayni davaya yillarca gönül verdik, hizmet ettik. Belediye baskanliginda da güzel isler yapiyor. Insallah bundan sonra da basarilari devam eder.”

Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki ziyaret sonunda ani defterini imzalarken; Baskan Çerçi günün anisina Özhaseki’ye Geleneksel Türk Islam El Sanatlarini konu alan tablo hediye etti.
Kaynak: İHA