Kalecikten Geldiler, Teknomer'i Gezdiler

Ankara Keçiören Belediyesi TEKNOMER Ankara Kalecik’ten gelen 70 ögrenciyi misafir ederek onlara teknolojiyle dolu bir gün yasatti. Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok ve Kalecik Belediye Baskani Duhan Kalkan’in da katildigi gezide ögrencilere TEKNOMER’de gerçeklestirilen faaliyetler ve egitimler hakkinda bilgiler verildi.

Kalecikten Geldiler, Teknomer'i Gezdiler
Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok Kalecik’ten gelen çocuklari Keçiören’de agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini belirterek, “Cumhuriyetimizin ilk kalesi Estergon Kalesi Keçiören’dedir. Gençlerimiz için Deniz Dünyasi, Dogal Yasam Parki, teleferik, aqua parklar, buz pateni pisti gibi onlarca tesis yaptik. Ayni zamanda voleybol sahasi, tenis kortu, basketbol sahasi ve hali sahalarimiz ücretsiz hizmet veriyor. Keçiörenli çocuklar sansli, Keçiören’de genç olmak güzel. Sizler de genç bir belediye baskanina sahipsiniz. Kalecik’in çehresini degistiren önemli hizmetlere imza atti. Bu bakimdan çok sanslisiniz” dedi.

Kalecik Belediye Baskani Duhan Kalkan da Keçiören Belediyesinin TEKNOMER gibi bir tesisi hizmete sokarak gençlere ulasma konusunda basariya ulastigini belirterek, “Turgut Baskanimiz Ankara’mizin en basarili belediye baskanlarindan biridir. Deneyimleriyle birçok eser ve hizmete imza atmistir. Bugün de gençlerimiz için yapilan önemli bir yatirimi gezme sansi bulduk. Kendisine bu hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandi.

TEKNOMER’i görme sansi bulan gençler ise özellikle sanal gözlük keyfini doyasiya yasadilar. Ögrenciler daha sonra ilçedeki Deniz Dünyasi, Dogal Yasam Parki ve Estergon Kalesi’ni gezdiler.
Kaynak: İHA