TGRT Haber Yayin Planlama Sefi Gökhan Özbek'e Azerbaycan Medyasindan Ödül

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Karabag zaferinin ikinci yil dönümünde Azerbaycanli ve Türk gazeteciler, “Azerbaycan ve Türk Gazetecilerinin Zafer Bulusmasi”nda Kadiköy’de bir araya geldi. Etkinlikte, Karabag savasinda, Türk medyasinin önemli rolüne dikkat çekildi. Ayrica, 2 ülkenin medyasinin ortak faaliyetleri ele alindi. TGRT Haber Yayin Planlama Sefi Gökhan Özbek “Karabag Zaferi” fahri ödülü aldi.

TGRT Haber Yayin Planlama Sefi Gökhan Özbek'e Azerbaycan Medyasindan Ödül


Karabag zaferinin ikinci yil dönümü sebebiyle Kadiköy Bostanci’da, Azerbaycanli Sivil toplum kurulusu olan, Islahatçi Gençler Içtimai Birliyi bir etkinlik düzenledi.

“Azerbaycan ve Türk gazetecilerinin Zafer Bulusmasi” ismiyle düzenlenen etkinlikte, Karabag savasinda, Türk medyasinin önemli rolüne dikkat çekildi. Ayrica, 2 ülke medyasinin ortak faaliyetleri ele alindi. Programda, Azerbaycan ve Türkiye’den bir çok gazeteci bir araya geldi. Karabag savasini dünya kamuoyuna duyuran Türk gazetecilere ise “Karabag Zaferi” fahri ödülü verildi.

TGRT Haber Yayin Planlama Sefi Gökhan Özbek de "Karabag Zaferi" fahri ödülünü aldi. Program ödül töreninin ardindan son buldu.

“TGRT Haber ailesi olarak çok tesekkür ediyorum”

Azerbaycan medyasindan ödül alan TGRT Haber Yayin Planlama Sefi Gökhan Özbek, “2 yil önce baslayan bu savasta, Azerbaycanli kardeslerimizin her zaman yaninda olduk. Biz TGRT Haber ailesi olarak 7/24 yayinlarimizla her zaman destek verdik. 44 günde gelen zaferin mükafatini hem Türkiye olarak hem Azerbaycan olarak almis olduk. Sag olsun, Azerbaycanli meslektaslarimiz da TGRT Haber olarak yaptigimiz yayinlardan dolayi bizi ödüllendirmek istedik, kendilerine TGRT Haber ailesi olarak çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA