KPSS Türkiye 1.'Si'den Fadiloglu'na Ziyaret
Sinava Sehitkamil Belediyesine bagli gençlik kütüphanelerinde hazirlanarak KPSS’de Türkiye 1.’si Ozan Bayraz ile KPSS’de Türkiye 23.’sü Osman Yildirim, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’nu makaminda ziyaret etti. Ögrencileri tebrik eden ve ödüllendiren Baskan Fadiloglu, elde edilen basaridan büyük gurur duydugunu ifade etti.

Geçtigimiz aylarda Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan yapilan 2022 Kamu Personel Seçme Sinavi (KPSS) sonuçlari açiklandi. Sinava, Mütercim Asim Gençlik Kütüphanesi’nde hazirlanan ve KPSS Sinif Ögretmenligi Bölümü’nde Türkiye 1.’si olan Ozan Bayraz ile sinava Mervesehir Gençlik Kütüphanesi’nde hazirlanan ve KPSS Beden Egitimi Ögretmenligi Bölümü’nde Türkiye 23.’sü olan Osman Yildirim, basarilarini ve mutluluklarini Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile paylastilar.
Baskan Fadiloglu’nu makaminda ziyaret eden Ozan Bayraz ile Osman Yildirim, saglanan imkanlar dolayisiyla Fadiloglu’na tesekkür ettiler. Egitim alanina yapilan yatirimlara yenilerini eklemek adina yogun bir mesai ile çalismalarini sürdürdüklerini belirten Ridvan Fadiloglu, egitimin her dalina ve her yas gurubuna yönelik saglanan olanaklari arttirarak devam ettireceklerini söyledi.
Gaziantep’te, kütüphane konusunda bir ilke imza atmaya hazirlandiklarini dile getiren Fadiloglu, ögrencilerin, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet alabilecekleri bir kütüphaneyi önümüzdeki aylarda hizmete açacaklarini söyledi.
Ögrencileri, basarilarindan ötürü kutlayan Baskan Fadiloglu, ögrencilere dizüstü bilgisayar ve tablet armagan etti. Çalisma hayatindaki deneyimlerinden örneklemeler yapan Fadiloglu, ögrencilere meslek hayatlariyla ilgili çesitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret, çekilen hatira fotografi ile sona erdi.
Bu, gerçekten muazzam olacak
Ziyaret sonunda açiklamada bulunan Ozan Bayraz, “Gazi Üniversitesi Sinif Ögretmenligi bölümünden 2022 yilinda mezun oldum. Mezun oldugum sene çalismalarimi yürüttügüm Mütercim Asim Gençlik Kütüphanesinde sinava hazirlandim. KPSS Sinif Ögretmenligi Bölümü’nde Türkiye 1.’si oldum. Çok mutluyum, gururluyum. Bu basarimin arkasinda emegi olan herkese çok tesekkür etmek istiyorum. Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na kütüphaneleri bizim hizmetimize sundugu için ayrica tesekkürlerimi sunuyorum. Kütüphanelerimizde istedigimiz kadar çalisabiliyorduk. Sabahin erken saatlerinde çay ve çorba servisi ile baslayan günün geç saatlerine kadar ders çalisabiliyorduk. Kütüphane görevlileri, bize her konuda yardimci oldular. Bu hizmetlerden çok memnunum. Umarim arkasi gelmeye devam eder. Çok güzel hizmetler var. Baskanimiz, 24 saat açik olacak bir kütüphane yaptiklarindan bahsetti. Bu, gerçekten muazzam olacak. Evde ders çalisma imkanim vardi. Ancak kütüphanede; çalisma azmi, kurulan dostluklar, çalisma ortami konularinda daha güzel bir ilerleme saglaniyor. Ankara’da, 24 saat açik olan bir kütüphane var. Ankara’da, Millet Kütüphanemize de gidiyordum. Orada da çok mutluydum. 24 saat hizmet, ayri bir güzellik. Ders çalismak isteyen kisilere bu hizmetlerin verilmesi gerçekten beni çok mutlu ediyor. Çok sevindirici bir haber. Umarim arkadaslarimiz bu imkani güzel bir sekilde degerlendirip, Gaziantep’imizden daha farkli derecelerin çikmasini saglayabilirler” ifadelerini kullandi.
Ders çalismak isteyenler için bulunmaz bir nimet
Ziyaret sonunda konusan Osman yildirim, “Gaziantep Üniversitesi Beden Ögretmenligi Bölümü mezunuyum. KPSS 2022 Beden Egitimi Ögretmenligi Bölümü’nde Türkiye 23.’sü olarak derece yaptim. Mervesehir Gençlik Kütüphanesinde çalismalarimi yürüttüm. Çok verimli bir süreç geçti. Ve sonunda tatmin edici bir sonuç aldim. Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Kütüphanemiz, ders çalismak isteyenler için bulunmaz bir nimet. Amaci ders çalismak olan kisilere her türlü imkan saglaniyor” diye konustu.
