Bizim Toptan'in Cirosu 9,3 Milyar TL Oldu

Yeni magaza açilislari ve dijital altyapi yatirimlarini ara vermeden sürdüren Bizim Toptan, 2022 yilinin ilk dokuz ayinda cirosunu, bir önceki yilin ayni dönemine göre yüzde 89,3 artirarak 9,3 milyar TL’ye yükseltti.

Bizim Toptan'in Cirosu 9,3 Milyar TL Oldu
Türkiye’nin magaza sayisi bakimindan en büyük toptan marketi Bizim Toptan, bu yilin üçüncü çeyrek dönemine ait finansal sonuçlarini Kamuyu Aydinlatma Platformu’na (KAP) açikladi.

Bizim Toptan, 2022 yilinin ilk dokuz ayinda cirosunu bir önceki yilin ayni dönemine göre yüzde 89,3 artirarak 9,3 milyar TL’ye yükseltti. Yeni magaza açilislari, yapay zeka modellemesiyle desteklenen kampanyalar ve dijital altyapi yatirimlariyla son üç aylik dönemde de güçlü finansal performansini devam ettiren Bizim Toptan’in satis geliri yüzde 106,7 artisla 3,8 milyar TL olarak gerçeklesti. Büyüme ve yayginlasma odagini sürdüren Bizim Toptan, bu yil yeni açilislarla beraber toplam 178 magazasiyla faaliyet alanini genisleterek Türkiye’nin erisilebilirlik açisindan en yaygin toptan marketi konumunu daha da güçlendirdi.

Bizim Toptan’in artan cirosu içinde, istiraki olan ve tedarikinin önemli bir kismini karsiladigi Seç Market is ortakligi tedarik modelinin büyümesinin de payi bulunuyor. Seç Market’in is ortagi olan esnaf, kendi isinin sahibi olmayi sürdürürken, ayni zamanda kendisine sunulan genis ürün gami ve uygun fiyat avantajlariyla yogun rekabetin yasandigi sektörde konumunu güçlendiriyor, cirosunu ve müsteri memnuniyetini artiriyor. Seç Market raf diziliminden ürün tedarikine, dijital altyapidan sosyal medya iletisimine, pazarlamadan satin almaya kadar birçok alanda is ortaklarina destek veriyor.

“Güçlü büyümemizi sürdürecegiz”

Sirketin ilk dokuz aylik finansal sonuçlarini degerlendiren Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci sunlari söyledi:

“Türkiye genelinde daha genis kitlelere ulasmak ve ayni zamanda müsteri memnuniyetini artirmak için dijitallesmeye yönelik yatirimlarimizin yani sira yeni magaza açilislarimizi hiz kesmeden devam ettiriyoruz. Bu dönemde 20 temel üründe fiyatlari 60 gün süresince dondurarak hane ve ülke ekonomisine katki sagladigimiz kampanyamiz da büyük ilgi ve takdir gördü. Tüm bu çalismalarimiz yilin üçüncü çeyreginde satis gelirlerimizin artmasinda önemli rol oynadi. Ayrica esnafimizi destekledigimiz, Seç Market is modelimizde de üçüncü çeyrek sonunda 2 bin 206 magazaya ulastik. Artik bir toptanci market olmanin ötesine geçerek; kurumsaldan bireysele, geleneksel esnaftan ev disi tüketim sektörüne tüm ana müsteri kanallarinda, müsteri bazinda analiz gücüne sahip güçlü bir ticaret platformuyuz. Bu gücümüzle, yilin son çeyreginde de güvenilir ve yüksek kalitede ürünlerimiz, genis ürün ve hizmet yelpazemiz, uygun fiyatlarimiz ve cazip kampanyalarimizla halkimiza hizmet vererek büyüme trendimizi devam ettirecegimizi öngörüyoruz.”
Kaynak: İHA