Baskan Çolakbayrakdar'dan Futbol Severlere Müjde

Kocasinan Belediyesi’nin 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü dolayisiyla baslattigi 2. Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasi final karsilasmasi renkli görüntüler esliginde sona erdi. Turnuvanin finalisti Boztepe Mahalle takimini tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, turnuva sonucunda kazananin Kocasinan oldugunu vurgulayarak, “Mahallelerimiz arasinda kaynasmayi ve kardesligi pekistirecek bu güzel etkinligimizi, bahar ile birlikte tekrar düzenleyecegiz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar'dan Futbol Severlere Müjde
Kocasinan Belediyesi, Kocasinan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü isbirligiyle 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü dolayisiyla mahalle kültürünü yasatmak ve kardeslik duygusunu pekistirmek amaciyla düzenledigi 2.Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasinda Boztepe Mahallesi sampiyon oldu. Argincik Spor Tesisleri’nde oynanan final maçina; Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in yani sira Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Mutlu Önal, Kocasinan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ismail Islambay Çelik, muhtarlar ve futbol severler katildi.

Final maçini izleyen Baskan Çolakbayrakdar, sporcularin yogun ilgisiyle karsilasti.

Eleme usulüyle oynanan turnuva sonucunda sampiyon olan Boztepe ve diger takimlari tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar, “Turnuvaya katilan bütün takimlarin emegine saglik. Mahallelerimiz arasinda kaynasmayi amaçladigimiz ve birlik beraberlik içerisinde gerçeklestirdigimiz bu etkinligimizde kardeslik kazanmistir. Kocasinan ailesi olarak düzenledigimiz bu güzel etkinligimiz, amacina ulasmistir. Insallah Kocasinan’imiz da baslattigimiz bu etkinligimiz bütün mahallelerimizi de kapsayacak sekilde devamini saglayacagiz. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda hizmet veriyoruz. Bir belediyenin yapacagi isleri en iyi sekilde yapiyor ve bir belediye bu isi yapar mi sorusunu sorgulamadan o isi de yapiyoruz. Özellikle sosyal faaliyetler konusunda iddialiyiz. Burada oldugu gibi her yas grubuna hitap eden etkinlikler düzenliyoruz. Insallah bahar ile birlikte daha fazla etkinliklere imza atacagiz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, daha sonra turnuvada dereceye giren takimlarin kupalarini verdi.

Eleme usulüyle oynanan turnuva sonucunda dereceye giren 4. Takim Yesil Mahalle, 3. Takim Yakut Mahallesi, 2. Takim Erkilet Camikebir ve 1. Takim ise Boztepe Mahallesi oldu. Birinciyi Çanakkale gezisi ile ödüllendirilirken ikinciye esofman takimi üçüncüye ise Kafesinan’da yemek ile ödüllendirildi. Ayrica turnuvaya katilim saglayan mahalleler adina muhtarlara tesekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA