Altindag Belediyesi'nden Çiftçilere Mazot Destegi

Altindag Belediyesi, çiftçilere tohum ve nohut desteginden sonra simdi de mazot destegi veriyor.

Altindag Belediyesi'nden Çiftçilere Mazot Destegi
Altindag Belediyesi, çiftçilere sertifikali arpa, bugday, Macar figi ve nohut tohumu desteginden sonra mazot destegi de verecek. Mazot desteginden faydalanmak

için basvurular basladi.

Konu ile ilgili bilgi veren Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Altindag’da tarim ve hayvanciligi desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karsiligini alabilsinler diye böyle bir destek vermeyi uygun bulduk. Çiftçilerimize mazot destegi yapacagiz" dedi.

Basvurularin Altindag Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü’ne yapilacagini belirten Baskan Balci, son basvuru tarihinin 18 Kasim oldugunu hatirlatti. Baskan Balci, “Basvuru yapmak için çiftçilerimizden traktör ruhsati, ruhsat sahibinin kimlik fotokopisi, ruhsat sahibinin ÇKS kaydi ve ikametgah belgesi istiyoruz. Bu belgelerle birlikte basvurular Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü’ne yapilabilir” ifadelerini kullandi.

Baskan Balci, "Var olan potansiyelimizi en etkili sekilde kullanmamiz ve tarimsal gelirlerimizi katlamamiz gerekiyor. Bu nedenle verdigimiz bu mazot destegi çok gerekli ve de çok önemli. Bu firsattan faydalanacak tüm çiftçilerimize hayirli ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA