Soguk Hava Deposundaki Yangin Drone Ile Havadan Görüntülendi

Bursa’nin Gürsu ilçesinde bir soguk hava deposunda çikan yangin drone ile havadan görüntülendi. Korku ve panige sebep olan yanginda dumandan etkilenen 3 isçi ambulansla hastaneye kaldirildi. Yangin büyük ölçüde kontrol altina alinirken sogutma çalismalarinin devam ettigi bildirildi.

Soguk Hava Deposundaki Yangin Drone Ile Havadan Görüntülendi
Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 siralarinda Agaköy’de özel bir soguk hava deposunda isçilerin kaldigi konteynerde yangin çikti. Yangin kisa sürede büyüdü ve fabrikayi da sardi. Yangina ilk müdahaleyi isçiler ve bölge sakinleri yapti.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’na bagli ekipler de ihbar üzerine bölgeye sevk edildi. Fabrikadan gökyüzüne yükselen alevler ilçenin bir çok noktasindan görülüyor. O anlar drone ile havadan da görüntülendi.

Itfaiye ekiplerinin 1,5 saate yakin süren amansiz mücadelesinin ardindan alevler kontrol altina alindi. Olay yerine gelen ambulanslarla yangindan etkilenen 3 isçi hastaneye kaldirildi. Yanginin büyük ölçüde kontrol altina alindigi sogutma çalismalarinin devam ettigi bildirildi.

Jandarma ekipleri de olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA